Új Jelszó Kérése

MÉRET Szerint Keres

Gyűrűméret
Láncméret

FACEBOOK

Partnereink

Aktuális AKCIÓINK
 

 

AranyDiszkont Ajándéka

  


I. ARANYDISZKONT AJÁNDÉKA - KÖNYV

15 000 Ft alatti ékszervásárlás esetén választható 1 db antikvár könyv ajándék, melyet a megrendelt ékszerrel egy csomagban küldünk el Önnek.

 

II. ARANYDISZKONT AJÁNDÉKA - DVD

15 000 Ft - 30 000 Ft értékű ékszervásárlás esetén választható 1 db 
dvd ajándék, melyet a megrendelt ékszerrel egy csomagban küldünk el Önnek.

 

III. ARANYDISZKONT AJÁNDÉKA - KÖNYV + DVD

30 000 Ft - 50 000 Ft értékű ékszervásárlás esetén választható 1 db könyv és 1 db dvd ajándék, melyet a megrendelt ékszerrel egy csomagban küldünk el Önnek.

 

IV. ARANYDISZKONT AJÁNDÉKA - KÖNYV EXTRA

50 000 Ft - 100 000 Ft értékű ékszervásárlás esetén választható 1 db antikvár könyv ajándék az EXTRA kategóriából, melyet a megrendelt ékszerrel egy csomagban küldünk el Önnek.

 

V. ARANYDISZKONT AJÁNDÉKA - KÖNYV EXTRA + DVD

100 000 Ft feletti értékű ékszervásárlás esetén választható 1 db antikvár könyv ajándék az EXTRA kategóriából és 1 db dvd, melyet a megrendelt ékszerrel egy csomagban küldünk el Önnek.

 

 

 

KARIKAGYŰRŰ VÁSÁRLÁS ELŐTT:

 

 

 

KEDVEZMÉNYEK öSSZEVONÁSA:

Az egyszeri-, állandó- vagy időszakos kedvezmény mértékének számításánál a mindenkori bolti (ékszerüzletek) bruttó eladási árat vesszük alapul.
Minden százalékban, forintban/euróban meghirdetett, érvényesíthető kedvezmény más kedvezményekkel (Vásárlói KlubKártya, Törzsvásárlói KlubKártya, Internetes árra jogosító kártya, Karikagyűrű kedvezményes kártya stb.) NEM vonható össze.

A saját jogon szerzett, vásárlási érték után kapott kedvezmény, és az egyszeri-, állandó- vagy időszakos kedvezmény százalékos mértéke közül választhat.

Például:
1. A Zöld Törzsvásárlói (TWG) KlubKártyával – 5% kedvezménnyel – rendelkező kedves Vásárlónk választhatja egy adott ékszerre vonatkozó 7% kedvezményt az állandó kedvezmény helyett. Ebben az esetben kedves Vásárlónk 7% kedvezvezményben részesül, mivel a kedvezmények nem összevonhatók.

2. A Zöld Törzsvásárlói (TWG) KlubKártyával – 5% kedvezménnyel – rendelkező kedves Vásárlónk egy adott ékszerre vonatkozó 3% kedvezmény helyett választhatja a klubkártyához tartozó 5% kedvezményt. Ebben az esetben kedves Vásárlónk 5% kedvezvezményben részesül, mivel a kedvezmények nem összevonhatók.

 

 

 

Webáruház készítés