Új Jelszó Kérése

MÉRET Szerint Keres

Gyűrűméret
Láncméret

SZÁLLÍTÁSI DÍJAINK

Átutalás esetén:
INGYENES


Utánvét esetén:

10eFt alatt: 990 Ft
10eFt-20eFt: 490 Ft
20eFt felett: INGYENES

Vásárló Belépés

FACEBOOK

Hírek, Újdonságok...

2014.10.16
2014.09.08
2014.08.22

Hírlevél

Nyelv Váltás

MagyarEnglishDeutsch

Pénznem Váltás

Partnereink

Összehasonlítás

Aktuális AKCIÓINK

 

 

 

Fontos lehet számodra: üzleteinkben is vásárolhatsz a kedvezményes, időgép akciós árakon, nem szükséges előzetesen megrendelni az ékszereketÉrvényes: 2015.01.26. 18 órától másnap 10 óráig, minden nap, egészen február 2-án 10 óráig. Aznap 18 órától új akció indul, új kupon kóddal. Addig a képen is látható "Kupon0126" kuponkód érvényes, ezt adjátok meg rendelésnél, és nyomjátok meg a "Beváltom" gombot. ;)

Február 2-án hétfőn 10 óráig minden 14 karátos arany szív medálunk kedvezményes áron megvásárolható. Az eleve kedvezményes internetes árból további 7% kedvezmény érvényesíthető a "Kupon0126" kuponkóddal


3+7 = 10% kedvezmény!!!

 

 

 

ÉVINDÍTÓ AKCIÓNK
érvényes: 2015. január 6. - január 31. 10 óráig
 

Garantált ajándékaink  3 ajándékot választhatsz!

1. Ajándék film (dvd) >>>

2. Ajándék könyv >>>

3. Ajándék ékszertasak VAGY ékszerdoboz VAGY tisztítókendő >>>Ne felejtsd el kosárba tenni 3 ajándékodat!


KARIKAGYŰRŰ VÁSÁRLÁS ELŐTT:

 

 

 KEDVEZMÉNYEK ÖSSZEVONÁSA:

Az egyszeri-, állandó- vagy időszakos kedvezmény mértékének számításánál a mindenkori bolti (ékszerüzletek) bruttó eladási árat vesszük alapul.
Minden százalékban, forintban/euróban meghirdetett, érvényesíthető kedvezmény más kedvezményekkel (Vásárlói KlubKártya, Törzsvásárlói KlubKártya, Internetes árra jogosító kártya, Karikagyűrű kedvezményes kártya stb.) NEM vonható össze.

A saját jogon szerzett, vásárlási érték után kapott kedvezmény, és az egyszeri-, állandó- vagy időszakos kedvezmény százalékos mértéke közül választhat.

Például:
1. A Zöld Törzsvásárlói (TWG) KlubKártyával – 5% kedvezménnyel – rendelkező kedves Vásárlónk választhatja egy adott ékszerre vonatkozó 7% kedvezményt az állandó kedvezmény helyett. Ebben az esetben kedves Vásárlónk 7% kedvezvezményben részesül, mivel a kedvezmények nem összevonhatók.

2. A Zöld Törzsvásárlói (TWG) KlubKártyával – 5% kedvezménnyel – rendelkező kedves Vásárlónk egy adott ékszerre vonatkozó 3% kedvezmény helyett választhatja a klubkártyához tartozó 5% kedvezményt. Ebben az esetben kedves Vásárlónk 5% kedvezvezményben részesül, mivel a kedvezmények nem összevonhatók.

 

 

 

Webáruház készítés