Új Jelszó Kérése

MÉRET Szerint Keres

Gyűrűméret
Láncméret

Vásárló Belépés

FACEBOOK

Hírek, Újdonságok...

2014.10.16
2014.09.08
2014.08.22

Jótékony célú könyv

Mi meséink - mesekönyv

Partnereink

Összehasonlítás

Ha üzleteinkben vásárol...
 

 

Internetes árra jogosító kártya

 

Kedves Vásárlónk!

Amikor Ön megtalálja ékszerét és úgy dönt, hogy nem webáruházunkban, hanem az üzleteinkben személyesen vásárol, a mellékelt kártya kinyomtatásával, és annak bemutatásával biztosítjuk Önnek az "Internetes ár" érvényesítését.

 Jó vásárlást, és mielőbbi találkozást üzleteinkben és webáruházunkban!


Kártya letöltése: ITT

 A fenti "Internetes árra jogosító kártya" szegedi ékszerüzletünkben is felhasználható.
 

Az adatkezelés nyilvántartási száma: 02794-0005
 

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ >>

 

KEDVEZMÉNYEK öSSZEVONÁSA:

Az egyszeri-, állandó- vagy időszakos kedvezmény mértékének számításánál a mindenkori bolti (ékszerüzletek) bruttó eladási árat vesszük alapul.
Minden százalékban, forintban/euróban meghirdetett, érvényesíthető kedvezmény más kedvezményekkel (Vásárlói KlubKártya, Törzsvásárlói KlubKártya, Internetes árra jogosító kártya, Karikagyűrű kedvezményes kártya stb.) NEM vonható össze.

A saját jogon szerzett, vásárlási érték után kapott kedvezmény, és az egyszeri-, állandó- vagy időszakos kedvezmény százalékos mértéke közül választhat.

Például:
1. A Zöld Törzsvásárlói (TWG) KlubKártyával – 5% kedvezménnyel – rendelkező kedves Vásárlónk választhatja egy adott ékszerre vonatkozó 7% kedvezményt az állandó kedvezmény helyett. Ebben az esetben kedves Vásárlónk 7% kedvezvezményben részesül, mivel a kedvezmények nem összevonhatók.

2. A Zöld Törzsvásárlói (TWG) KlubKártyával – 5% kedvezménnyel – rendelkező kedves Vásárlónk egy adott ékszerre vonatkozó 3% kedvezmény helyett választhatja a klubkártyához tartozó 5% kedvezményt. Ebben az esetben kedves Vásárlónk 5% kedvezvezményben részesül, mivel a kedvezmények nem összevonhatók.

 

Webáruház készítés