Új Jelszó Kérése

MÉRET Szerint Keres

Gyűrűméret
Láncméret

Vásárló Belépés

FACEBOOK

Jótékony célú könyv

Mi meséink - mesekönyv

Hírek, Újdonságok...

2014.10.16
2014.09.08
2014.08.22

Partnereink

Összehasonlítás

Ha üzleteinkben vásárol...
 

 

Internetes árra jogosító kártya

 

Kedves Vásárlónk!

Amikor Ön megtalálja ékszerét és úgy dönt, hogy nem webáruházunkban, hanem az üzleteinkben személyesen vásárol, a mellékelt kártya kinyomtatásával, és annak bemutatásával biztosítjuk Önnek az "Internetes ár" érvényesítését.

 Jó vásárlást, és mielőbbi találkozást üzleteinkben és webáruházunkban!


Kártya letöltése: ITT

 A fenti "Internetes árra jogosító kártya" szegedi ékszerüzletünkben is felhasználható.
 

Az adatkezelés nyilvántartási száma: 02794-0005
 

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ >>

 

KEDVEZMÉNYEK öSSZEVONÁSA:

Az egyszeri-, állandó- vagy időszakos kedvezmény mértékének számításánál a mindenkori bolti (ékszerüzletek) bruttó eladási árat vesszük alapul.
Minden százalékban, forintban/euróban meghirdetett, érvényesíthető kedvezmény más kedvezményekkel (Vásárlói KlubKártya, Törzsvásárlói KlubKártya, Internetes árra jogosító kártya, Karikagyűrű kedvezményes kártya stb.) NEM vonható össze.

A saját jogon szerzett, vásárlási érték után kapott kedvezmény, és az egyszeri-, állandó- vagy időszakos kedvezmény százalékos mértéke közül választhat.

Például:
1. A Zöld Törzsvásárlói (TWG) KlubKártyával – 5% kedvezménnyel – rendelkező kedves Vásárlónk választhatja egy adott ékszerre vonatkozó 7% kedvezményt az állandó kedvezmény helyett. Ebben az esetben kedves Vásárlónk 7% kedvezvezményben részesül, mivel a kedvezmények nem összevonhatók.

2. A Zöld Törzsvásárlói (TWG) KlubKártyával – 5% kedvezménnyel – rendelkező kedves Vásárlónk egy adott ékszerre vonatkozó 3% kedvezmény helyett választhatja a klubkártyához tartozó 5% kedvezményt. Ebben az esetben kedves Vásárlónk 5% kedvezvezményben részesül, mivel a kedvezmények nem összevonhatók.

 

Webáruház készítés