Új Jelszó Kérése
MÉRET SZERINTI KERESÉS
Gyűrűméret
Láncméret

Törtarany FELVÁSÁRLÁS


TÖRTARANY FELVÁSÁRLÁS SZÜNETEL

Ha úgy döntesz, hogy az Aranydiszkont Ékszerüzletet választod, megunt vagy tönkrement arany ékszerednek értékesítési helyszínéül, akkor a legjobb döntést hoztad, hiszen nálunk azonnal készpénzhez juthatsz!

Üzletünk minden esetben készpénzes kifizetéssel áll Ügyfeleink rendelkezésére!

Az árak kövek, gyöngyök, stb. nélkül értendők, az ékszerek nettó aranytartalmára vonatkoznak. 8 K, 9 K, 10 K, 18K törtaranyadat átszámoljuk 14K-ra!

 

 

5 pont, amiért Ügyfeleink az AranyDiszkont ÉkszerÜzletet választják

 

 

1. KP MOST szolgáltatásunk biztosítja Neked az azonnali készpénzt!
Nem kell várnod, hogy aznap volt-e már bevételünk… nincs súlyhatár, nincsenek „rendkívüli” levonások (pl. vizsgálati díj, anyagveszteség, stb.)2. 
Szakképzett, gyakorlott munkatársainkkal való együttműködés.

 

3. Egyszerű adminisztráció, szakszerű roncsolásos vizsgálat, a sérülésmentesen eltávolítható kövek visszaadása.

 

4. 14 karát alatti arany ékszerek felvásárlása 8 karátosig. 

Nálunk most a 14 karát alatti ékszered is felvásárlásra kerülhet.

 

5. 18 karátos arany ékszerek felvásárlása.

18 karátos aranyadat is természetesen átvesszük. 

 

 

 

Nem elég jó minőségű divatékszereket ajánlani és azokat eladni, fontos, hogy minden ékszerrel kapcsolatos ügyekben hozzánk fordulhassatok.

A törtarany felvásárlása is egy ilyen eseménye az ékszer életútjának, mely feladatot igyekszünk legjobb tudásunk szerint megoldani.

 

Sajnos az ékszerek hamisítása már iparággá fejlődött, melynek a „végeredményével” a Kedves Vevő/Eladó nálunk (is) szembesül.

Azok, akik eladásra kínálnak fel hamisított ékszert, vagy tudatosan, vagy ártatlanul teszik azt.

Elég szomorú azt tudni, hogy rendőrségi (hivatalos, a rendelkezésünkre bocsátott) nyilvántartása szerint a fővárosban több mint harmincan foglakoznak hivatásszerűen hamisított ékszerek adás-vételével.

Ezeknek az embereknek bármikor Ti is az áldozataikká válhattok, ami csak akkor derül ki, ha ékszereteket felajánljátok eladásra. De a külföldön vásárolt ékszerekről is sokszor kiderül a szomorú valóság, hogy döntő többségük „gagyi” kategória. Így ékszereiket érdemes mindig ellenőrzött helyen megvásárolni az esetleges csalás kiküszöbölése érdekében.

Várjuk Valódi Értékeiteket!


 

 

 

Webáruház készítés