10% kedvezményt kapsz karikagyűrűink árából a WEDDING kuponkóddal • Több ezer aranyékszer készletről azonnal • Közel 1000 db ékszer 50.000 Ft alatt • Várható kiszállítás: 2023.03.30. • Szállítási díj: 990 Ft (utánvét esetén: +500Ft)

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

AD GIFT

Az AranyDiszkont Webáruház Csapata meghálálja a rendelésedet, akkor is, ha most találtál meg bennünket, és akkor is, ha már régóta „ismerjük” egymást.
Mindig is „ajándékozó” webáruháznak ismertek bennünket, mert mindig adtunk arra, hogy a kiválasztott ékszered – mely a főszereplője a csomagnak – mellé adjunk figyelmességeket, amivel meg tudod próbálni, hogy a vásárlás élményét, otthonodban biztosítsd.
A rendelési értékedhez (és a vásárlásaid sűrűségéhez) igazodó meglepetés ajándékok között ugyanúgy szerepelhet (érintettség miatt) a szegedi paprika, csomagolt csokoládé falatok, kézműves sör, vagy pezsgő.
Az online térben bármit lehet küldeni vagy fogadni, de semmi nem pótolja azt, hogy ha valamit meglátsz. De bármiről is legyen szó, az igazi az, ha megérinthetjük és a kezünkbe vehetjük, felhúzhatjátok az ujjatokra, vagy felteszitek a fületekre, nyakatokra, mert ekkor válik számotokra igazán valósággá.
Ehhez a hangulathoz szeretnénk hozzájárulni ajándékjainkkal.