KARÁCSONYI AKCIÓ: Minden ékszerünk akciós áron + INGYENES SZÁLLÍTÁS egész hónapban a DECEMBER kuponkóddal! • Várható kiszállítás: 2023.12.14.

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

AD SHOP

A vásárlók érdeklődése és igénye hozta létre az AD SHOP-ot. Az AranyDiszkont Ékszerüzlet és Webáruház vegyes aranyékszerek forgalmazására szakosodott. Így ismertetek meg bennünket üzleteinkben és webshopunkban. Először meg kellett, hogy találjuk azokat az ékszer díszdobozokat, amiben szívesen át tudjátok adni az ajándékokat, majd ezt követték a különböző anyagból készült zacskók, táskák.
A webes értékesítést mindig is szorgalmaztuk, mert a webcsapatunk szegedi, az üzleteink pedig Budapesten voltak. Az ékszer ajándékotok kiegészítésére mindig szívesen vállaltunk kiegészítők beszerzését, és AD logónk segítségével elkészültek a különböző tollak, elegáns jegyzettömbök, pendrive-ok, és a többi.
A megújult megjelenési formánk – és a Ti megkeresésetek és ötleteitek – biztosítja a letisztult, elegáns, vegyes termékeinket. Kedvelitek a hűtőmágneseket, a különböző vászon táskákat, logózott tornazsákokat. De természetesen rendelkezésetekre állnak a szebbnél-szebb ékszer díszdobozok, melyeknek a sikere alapozta meg az AD SHOP létrejöttét és fejlődését.