15 ÉVES SZÜLINAPI AKCIÓ • 15% KEDVEZMÉNY MINDEN ARANYÉKSZERRE AUG.31-IG • KÉSZLETRŐL AZONNAL • SZÁLLÍTÁSI IDŐ: 1-2 MUNKANAP

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ami összeköt

Válasszatok egymáshoz illő ékszereket, ami összeköt benneteket, hiszen a lehetőségek elméletileg korlátlanok, hiszen csak (!) a párotokkal együtt tudjátok eldönteni (akár teljesen különböző ékszerekkel is), hogy milyen esemény a meghatározó az életetekben, hol volt az a pont, amióta párnak tekinthetitek magatokat.
A mi vásárlóink történetei izgalmasak, sok esetben példa nélküliek voltak (moziba menet, vásárolt a fiú egy pár egyszerű ezüst karikagyűrűt és "eljegyezte" a párját… később, mivel (már) megtalálták egymást, jöttek az arany karikagyűrűkért!,… a törhető szív, egy örök kategória, még úgy is, ha más ékszer vásárlása közben jött a gondolat…)
Mi csak ízelítőt tudunk adni az általunk összeválogatott, magától értetődő, mutatós, dekoratív ékszerekből, és szívesen elfogadunk ötleteket, történeteket.Ezt a kategóriát tulajdonképpen Ti hoztátok létre, mert egyre jobban erősödött az igényetek arra, hogy az összetartozásotokat ki szeretnétek fejezni egy (maradandó), értékes ajándékkal. Minden ötletre, elképzelésre, nyitottak vagyunk, mert ez egy rugalmas kategória, és szeretnénk szépségekkel megtölteni. Minden mindennel párban lehet, és szívesen „előválogatunk” Nektek, ha kíváncsiak vagytok, hogy a választott ékszerek hogyan passzolnak egymáshoz. Ezt szívesen vállaljuk online is, és megpróbáljuk (le)közvetíteni a kéréseteket.
Nem olyan sokan tudnak vagy akarnak olyan szolgáltatást nyújtani, hogy teljeskörű, aprólékos és SZÓBELI segítséget adjanak. Webáruházaink (aranydiszkont.hu és aranydiszkont.eu) egyik erőssége – a véleményetek szerint – hogy rendelkezésre állunk, természetesen a hozzáállásunk miatt, és azért, mert az aranyékszer vásárlása ritka és különleges alkalom, és ezt körültekintően tudjuk (közösen) garantálni.
Ha személyes kiválasztást és átvételt szeretnétek, várunk benneteket, szegedi ékszerüzlet & átvételi pontunk a rendelkezésetekre áll, ahova időpontfoglalást kérünk (elérhetőség: +36302066206, info@aranydiszkont.hu és +36306113831, uzletvezeto.szeged@aranydiszkont.hu) munkatársainknál, vagy a webáruházunk időpontfoglaló rendszerében >>>
Fertőtlenítő folyadék és kendő, maszk, testhőmérséklet mérő, plexi elválasztó lap, rendszeres szellőztetés és a többi vár benneteket üzletünkben.