Várható kiszállítás: 2023.10.04. • Szállítási díj: 990 Ft (utánvét esetén: +500Ft)

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

SZŰRÉS
Ár (Ft)
143 880 Ft - 530 970 Ft
Ékszertípus
Karát
Szín
Súly (gramm)
4 gramm - 17 gramm
Ródium
Lánchossz (cm)
18 cm - 60 cm
Szélesség (mm)
1 mm - 15 mm
Lánctípus
Típus

"Az ár nem számít!" ékszerek

Különleges válogatás, különleges választás, az AranyDiszkont webáruház luxusa. Van több mondás, és az egyik így szól: „amikor aranyat veszek, a pénzemre gondolok”.
Nem sok ajándékról mondható ez el, de gondoljatok bele, ha emlékeztek azokra az időkre amikor „akkor” nagyon fontos, de egyébként teljesen haszontalan dolgokkal leptétek meg egymást?! Az arany egy „örök túlélő” és még az a külön szerencsétek, ha kedvelitek az ékszereket (vagy valaki kedveli közületek). Szeretem, ha hozzám ér, jól mutat rajtam, megdicsérik… vajon van-e bármi, ami ilyen komfortot tud okozni.
Az értéket adó ár megfizetése nem kiváltság, csak egy jól átgondolt döntés. Nem plázaárban kell bármit is megvennetek, hiszen a páratlan ékszereknek is van „diszkont” elérhetősége és ára. Bátran nézelődjetek a csodák között és próbáljátok elképzelni, hogy hordhatnátok.


3 13
3 13

Ezek az ékszerek készletünk egyedülálló, káprázatos darabjai, melyek egyéni igényeket szolgálnak ki, és ha Ti tudatosan szeretnétek, hosszú távon értékálló, exkluzív nyakláncokat, vagy karláncokat ezekben az ékszerekben nem csalódhattok. Az érzés, hogy „Jól döntöttem” mindig veletek marad.
Az aranydiszkont.hu mellé folyamatosan nyitjuk és töltjük az aranydiszkont.eu webshopunkat, megteremtve azt a lehetőséget, hogy országhatáron belül, (nyilvánvaló, hogy több okból is „takarékos” megoldás eurós számláról eurós számlánkra utalni) élhessetek a választás lehetőségével. A „határon kívüli” eladás eleve úgy működik, hogy külföldön dolgozó vagy élő családtag vagy ismerős ajándékát tulajdonképpen mi közvetítjük. Megbeszéljük, egyeztetjük az ajándékozóval (és természetesen Veletek), hogy melyik ékszer az amivel „meglepne” benneteket, és ezt követően, kizárólag eurós számlánkra utalja a vételárat, majd Veled egyeztetve csomagoljuk és a megadott címre küldjük a csomagot.
Ez még akkor is működik, ha a külföldről vásárló saját magának vesz ékszert, és meg tud adni magyarországi címet, és ez azért jó, mert ez egy takarékos megoldás (gondoljatok Nagy Britanniára, hiszen szinte ellehetetlenítették az új szabályok egy webcsomag kiküldését!)
Az ilyen típusú vásárlásra a helyszíni, szegedi ékszerüzlet & átvételi pontunk körülményei a legalkalmasabbak, ahova időpontfoglalást kérünk (elérhetőség: +36302066206, info@aranydiszkont.hu és +36306113831, uzletvezeto.szeged@aranydiszkont.hu) munkatársainknál, vagy a webáruházunk időpontfoglaló rendszerében >>>
Itt szabadon rendelkezhettek az időkerettel, biztonságos, az egyedi igényeket kielégítő szituáció érhető el.
Fertőtlenítő folyadék és kendő, maszk, testhőmérséklet mérő, plexi elválasztó lap, rendszeres szellőztetés és a többi vár benneteket Ékszerüzlet & Átvételi pontunkon.