+36302066206info@aranydiszkont.huWebáruházunk zavartalanul működik! Szegedi üzletünk NYITVA, időpont egyeztetéssel!

+36302066206info@aranydiszkont.huWebáruházunk zavartalanul működik! Szegedi üzletünk NYITVA, időpont egyeztetéssel!

Arany betű medál

A betű medál a horoszkóp medál "küldetésének" konkrétabb formája. Korhatár nélkül kedvelitek, azért is, mert egy kicsit rejtélyes. Hiszen az "M" betű elég sok keresztnevet jelenthet, így azután lehet találgatni. :) Tudtok válogatni az egyszerű, letisztult kialakítástól, egészen a gazdagon díszített változatig. Kedveseteket meglephetitek az összes betűvel, amit a keresztneve tartalmaz. Nem ritka kérés, és webáruházunk szívesen segít megvalósítani azt, hogy az ajándék igazi meglepetésként, felejthetetlen élmény legyen.

Folyamatosan rendelkezésetekre állunk 9 és 14 karátos arany betű medállal, de megrendelésre is tudjuk szállítani. Az ékszer tökéletesen alkalmas céges ajándéknak, mert névre szóló és elegáns.

Tovább
-30%
Raktáron: 1 db
-30% EXTRA AKCIÓ, A KÉSZLET EREJÉIG
Kedvencekhez
Karát
14 karátos arany
Magasság akasztóval együtt
19,8 mm
kő nélkül
21 112 Ft
30 160 Ft
Összehasonlítás

Általában követik, vagy megelőzik a divatot, és Ti nagyon sokat tettetek érte, - mert az eladásokból egyértelmű – hogy ezek a varázslatos kis ékszerek az eladási listáink élmezőnyében legyenek. Az egyszerű, letisztult formájú és esztétikus kialakítású medálokból, és a gazdagon díszített sárga és fehér arany, kilenc és tizennégy karátos finomságú, szemet gyönyörködtető modellekből (is) tudtok választani. Minden medálhoz tudunk ajánlani hozzá illő nyakláncokat, vagy a meglévő nyaklánchoz betű medált.
Nincs kockázata a webáruházainkban (aranydiszkont.hu és aranydiszkont.eu) történő rendeléseteknek, az ékszerekről készült képek élethűek, a medálok tulajdonságai korrekten fel vannak sorolva, és nagyon-nagyon fontos, hogy merjetek kommunikálni (nagyon támogatjuk a telefonos megkeresést, hiszen még rendelni is lehet telefonon!) velünk, ha bármilyen kérdésetek, kérésetek van. A visszajelzéseink szerint, kivételes vevőszolgálatot működtetünk, mert nem maradnak a megkeresések válasz nélkül. Extrém időpontokban is fogadunk hívásokat, vagy visszahívjuk azokat.
A szegedi ékszerüzlet & átvételi pont a rendelkezésetekre áll, időpontfoglalást kérünk (elérhetőség: +36302066206, info@aranydiszkont.hu és +36306113831, uzletvezeto.szeged@aranydiszkont.hu) munkatársainknál, vagy a webáruházunk időpontfoglaló rendszerében >>>
A vevőink igencsak értékelik, ezt a szinte példa nélküli lehetőséget, hogy a kiválasztott időtartam csak a Tiéd vagy a Tietek. Fizetheted a vételárat euróban és készpénzben, és minden esetben van egyedi ajánlatunk. Várunk benneteket a weben és személyesen. Jó vásárlást!

Tovább