Ékszer készletünk cseréje folyamatban...
Új ékszereinkkel HAMAROSAN várunk benneteket!

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Arany fülbevaló

Hála nektek, igazi webáruházas ajándékká nőtte ki magát ez a csodálatos ékszerpár. Ez egy négy évszakos ajándék, hiszen a fülbevalónk mindig velünk van – kivéve ha vigyázunk rá és este kivesszük – időjárástól függetlenül. És ráadásul mindig látható helyen van, ami a többi ékszerről nem mondható el. A mostani – sajnos – online világban pedig igencsak felértékelődött, igazi karantén ékszerré vált, hiszen a mindennapi és az alkalmi megjelenések helyett a kamera van és a monitor.
Mindenkinek ajánljuk, nemcsak az ajándékot adónak, de azoknak is akik szívesen meglepik magukat időről–időre. Garantáljuk, hogy nem tudtok mellényúlni, mert ha gondosan körbejárjátok, hogy milyen színű, formájú, karátszámú, zárszerkezetű, arcotokhoz illő ékszert kerestek, akkor azokat a kínálatunkban megtaláljátok.
Mindegyik fülbevaló egy más világ, de remekül tudjátok élvezni ugyanazon a két fülön az egyszerű 9 karátos stekkeres  félgömböt és a 18 karátos gyémánttal kirakottat is.

Már új nevet kaptak a fülbevalók… már elneveztétek Home Office ékszernek, amely sajnos nagyon is találó. Bár az új életünk erre is felkészít bennünket, hogy a „találkozásoknak” ebből a formájából, hozzuk ki, amit csak lehet. Ezért lettek a fülbevalók fókuszban, hiszen az online megjelenéseteknek megkerülhetetlen kelléke lett. Így viszont a lehetőség adott, hogy ékszereitek közül a fülbevalót helyezzétek az első helyre. Webáruházunk az aranydiszkont.hu felkészülten várja a megkereséseteket és különleges választékkal állunk rendelkezésetekre. Ha a szegedi üzletünkben való találkozásunkat meg tudjátok oldani, a helyszínen meg tudjátok csodálni a fülbevalók mellett a láncokat, medálokat, szetteket, gyűrűket. Szegedi ékszerüzlet & átvételi pontunk a rendelkezésetekre áll, de időpontfoglalást kérünk (elérhetőség: +36302066206, info@aranydiszkont.hu) munkatársainknál. Tudtok egyedi eurós árat kérni, de a helyszínen csak készpénzben (lehet fémpénz is) lehet fizetni. És euróban adunk vissza! Biztonságos körülmények várnak benneteket. Jó vásárlást!

FÜLBEVALÓZÁRAK 

• patent (hagyományos)

A leggyakrabban használt zár típus. A fülbevaló fejéből kiinduló hajlított szárra, a fül mögött egy patent zárszerkezet hajlik.

 


 stekkeres (bacon rugós, bedugós, stiftes, húzózáras)

Főleg kisebb fejű fülbevalóknál alkalmazható, népszerűsége abból adódik, hogy bármely méretű fülcimpánál hordható. A fülbevaló fejéből kiinduló stiftre, a fül mögött egy stekkert (fékezőt) húzunk, azzal rögzítjük. Létezik menetes fajtája is, amely még biztonságosabb viseletet jelent.


 francia (vagy orosz)

Az egyik legnépszerűbb zár típus, mivel a cimpa mögött helyezkedik el, nem töri meg a fülbevaló mintáját.

 


• bepattintós (önmagába záródó)

Nagyrészt kisebb karika típusú fülbevalóknál használják, ahol a stift a szemközti kis mélyedésbe kattan.

 


• cső (önmagába záródó)

A karika fülbevalóknál alkalmazzák, amelyet egy csőből alakítanak ki. A cső egyik végéből kiinduló stift a cső másik végébe záródik.

 


• elölkapcsos vagy bébi

Az egyik leggyakrabban használt zár típus a babafülbevalóknál, mivel fekvésnél ez a zárszerkezet nyomja legkevésbé a baba fülét. A zár a fülbevaló előlapján található: egy kis karikába kell beakasztani a hátulról jövő hajlított akasztót.


• sorompó (villás)

Szintén a karika fülbevalóknál használják. A szár, a cső szemközti végén lévő villájába kapcsolódik.

 


• beakasztós (horogzár, kampózár, afrikai akasztó)

Kezdetekben a bizsu ékszereknél használták, de mára az aranyból, és főleg az ezüstből készült fülbevalóknál is alkalmazzák.


• omega (bedugós klipsz)

Ritkábban előforduló, a fülcimpán átmenő szárra ráhajlik egy klipszes zár.

 


• átbújtatós (átfűzős, átdugós)

Hosszabb, lógós fülbevalókra jellemző. A fülbevaló hosszának feléig fűzzük be a fülcimpába. Alkalmi viseletre megfelelő, de nem a legbiztonságosabb zárszerkezet.