Várható kiszállítás: 2023.10.04. • Szállítási díj: 990 Ft (utánvét esetén: +500Ft)

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Arany gyűrű

Az aranydiszkont.hu és az aranydiszkont.eu webáruházunkban a központi helyet - a különböző fazon és méretválasztékban – a gyűrűk teszik ki. Ezek közül is kitűnik a karikagyűrűk gazdag választéka. Összeállításunkban figyeltünk arra, hogy célirányosan elérjétek a számotokra legmegfelelőbb, álmaitok ékszereit.
A gyűrűválaszték már-már zavarba ejtően nagy, ezért a csoportosítások elkerülhetetlenek. Három egymástól elkülönülő, minden igényetek kielégítő kollekciónk van.
Webshopunk kínálata azonnal elérhető és a 9 karátos egyszerű szoliter gyűrűktől a 14 karátos eljegyzési és karikagyűrűkön keresztül el tudtok jutni az elegáns brilles ékszerekhez.
Különleges lehetőséget biztosítunk nektek azzal, hogy gazdag választékot tudunk nyújtani a 9 karátos ékszerekből, melyek úgy tudnak nyújtani teljes értékű ékszer élményt, hogy egy kellemes ár-érték arányt tudnak tartani.
Jó böngészést, jó vásárlást!

Több száz gyűrű, kedvező méretekben, azonnal elérhető választék, remek ár-érték arány. Webáruházunkban megtalálod a kivételes események (eljegyzés, esküvő) ékszereit, de a mindennapok kedvenceit is tudjuk ajánlani.
Gyűrűt azonnal és online? Régebben igen bizarr ötlet volt, de ma már mindennapos esemény. (A nyakláncok vagy a medálok kiválasztása, küldése gond nélküli, de a gyűrű az más.) A mi feladatunk pedig az, hogy számotokra ez esemény és élmény legyen.
A (sajnos) mindig picit változó ujjméretetek lemérésére számtalan (nagyon biztos?!) módszer létezik. Ezek általában sikertelenek, és az oda-vissza postázás kellemetlen és felesleges bonyodalmat okoz. Ezek a problémák egy medál, vagy egy fülbevaló pár kiválasztásánál ritkán fordulnak elő.
Kérj tőlünk, és ingyenesen elküldünk Neked egy szuper ujjbőségmérőt, hogy pontosan és biztonságosan tudj méretet venni. Ennek az ékszernek a pontos kiválasztása biztosítja számodra, számotokra a későbbi kényelmes és biztonságos használatot.

Szegedi ékszerüzlet - átvételi pont, a rendelkezésetekre áll. Időpontfoglalást kérünk (elérhetőség: +36302066206, info@aranydiszkont.hu és +36306113831, uzletvezeto.szeged@aranydiszkont.hu) munkatársainknál, vagy a webáruházunk időpontfoglaló rendszerében >>>

Nagyon szívesen fogadjuk a visszajelzéseteket, ha sikerült szeretteitek vagy saját magatok (meg)ajándékozása.

Gyűrűméretek:

45-46: extra kicsi

47-51: kicsi női

52-58: átlagos női

59-61: átlag feletti női, kicsi férfi

62-68: extra női, átlagos férfi

69-73: extra férfi