Ékszer készletünk cseréje folyamatban...
Új ékszereinkkel HAMAROSAN várunk benneteket!

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Arany horoszkóp medál

„Mentő ötlet” mondják a vevők, sőt a „vajon mit vegyek” kategória is ezek az ékszerek. Mindig időszerű, és nem csak akkor, amikor az aktuális csillagjegyben vagyunk, hiszen magadnak, családodnak, kedvesednek mindig aktuális tud lenni.
Webáruházunk kifejezetten kedveli a horoszkóp medálokat, igyekszünk mindig megfelelő készletről gondoskodni, és az időpontokra való emlékeztetést is feladatunknak tartjuk. Igazi „bemutatkozó” ékszer, mert viselőjéről már akkor sokat tudhatsz, amikor még nem is beszéltél vele.
Sőt már a párod kiválasztásában is segíthet, különösen akkor, ha Te is hiszel ebben. A kis piktogramok különféle – néha tudományoskodó – magyarázatai nagyon sok fantáziát megmozgatnak. A kínálatunkban a hagyományostól a gazdagon díszítettig megtalálhatjátok a számotokra fontos medálokat.
Cégek, ha ékszert szeretnének munkatársaiknak ajándékozni, ez a legbiztosabb választás, hiszen ez egy igazi személyre szóló gesztus.

Az online ékszervásárlás legbiztosabb választása, mert mindent be tudtok azonosítani a választékunkból: a karátszámot, a súlyt, a kidolgozást. A csillagjegyekhez tartozó dátumok segítenek abban, hogy már előre felmérjétek ki mikor „következik” a családban, baráti körben. Mutatós ajándék, és a jellege miatt a horoszkóp medál személyessé válik. Webáruházaink (aranydiszkont.hu és aranydiszkont.eu) fel vannak készülve rendeléseitek fogadására. A kilenc karátos modellek ugyanolyan mutatósak, mint tizennégy karátos társaik, csak jelentősen jobb az ár/érték arányuk, és szinte minden típusú nyaklánchoz hordhatók. A horoszkóp medálok abszolút alkalmasak céges ajándéknak, mert az ajándékozott csillagjegye tökéletesen beazonosítható.
Hamar népszerű lett a szegedi ékszerüzletünk & átvételi pontunk (elérhetőség: +36302066206, info@aranydiszkont.hu), mert úgy látjuk, hogy sokat számít nektek a részetekre biztosított idősáv, személyre szóló, körültekintő, diszkrét kiszolgálással. Webáruházunkban lehetőség van „elő” válogatásra, mert akkor alaposan fel tudunk készülni, és így, a helyszínen más ékszer kategóriákat is meg tudtok nézni.

VÍZÖNTŐ
(01.21-02.20.)
Akik a vízöntő jegyében születtek, igazán társasági emberek. Imádnak társalogni, mindenért rajonganak, ami az újdonság erejével hat rájuk. Az új dolgok keresése életük minden területére igaz, rengeteg különc szokásuk van. Arany vízöntő medáljainkat ajánljuk mindenkinek, aki felvállalja egy igazi vízöntő minden jellemzőjét.
Vízöntő medálok >>>

HALAK
(02.21-03.20.)
A halak csillagjegy alatt született emberek igazi művészek. Érzékenységüket emberségükkel és empátiájukkal párosítják. Szükségük van az élet minden területén a visszaigazolásra, melyet ezután az alkotásaiban jelenítenek meg. Az anyagi terhek számukra nem jelentenek nehézséget, ha szeretteiket kell megajándékozni, hiszen kreativitásuk mindig a legjobb pillanatban segít nekik. Arany halak medálokat ajánlunk e csodás személyeknek, hogy ezzel kedveskedjünk nekik.
Halak medálok >>>

KOS
(03.21-04.20.)
A Kos csillagjegy szülöttei valódi harcosként állnak helyt az élet bármely területén. Imádják a kihívásokat, s időnként az empátia teljes hiánya jellemző rájuk. Bátorságuknál csak vakmerőségük nagyobb. Erős, becsületes, egyenes jellemek, s ennek köszönhetően mindig lehet rájuk számítani.
Kos medálok >>>

BIKA
(04.21-05.20.)
A Bikák elragadó tulajdonságaikkal, szinte mindenkit levesznek a lábáról. Nyugodtak, megfontoltak, szeretik a kényelmet. Kapcsolatban nagyon ragaszkodók, hűségesek és igen türelmesek. Szeretik a művészeteket, és a szép dolgokat, nagyon fontos számukra a tulajdonuk.
Bika medálok >>>

IKREK
(05.21-06.21.)
Az Ikrek csillagjegyben születettek igazi társasági lények. Ösztönösen viselkednek közösségben, ragyogó társalgók. Nagyon szeretnek olvasni, ennek köszönhetően nagyon intelligensek, éles eszűek. Jó kommunikációs készséggel rendelkeznek, bármely témáról könnyedén csevegnek. Az emberi kapcsolatok nagyon fontosak számukra.
Ikrek medálok >>>

RÁK
(06.22-07.22.)
A Rákok érzékeny, törődő emberek. Szeretnek gondoskodni másokról, a családot és a barátokat mindennél fontosabbnak tartják. Az érzékenységükből adódóan nagyon hirtelen haragra gerjednek. Képzelőerejük kimagasló, ezért számtalan rák művésszel találkozhatunk. Hangulatuk nagyon változó, ezért ügyeljünk arra, hogy a kemény páncél mögött rejlő sebezhető énjüket ne sértsük meg.
Rák medálok >>>

OROSZLÁN
(07.23-08.23.)
Az oroszlánt tartják az állatok királyának, s úgy tűnik ez a nemes állat a csillagjegyek világára is kiterjesztette uralkodását. Jellemző rá a kitartás, a büszkeség, és a heves temperamentum. Őszinte és bátor, mint egy igazi uralkodó. Mivel az oroszlán féme az arany, így most mi is csodálatos arany oroszlán medálokkal ünnepeljük az állatvilág fejedelmét.
Oroszlán medálok >>>

SZŰZ
(08.24-09.23.)
A Szűz csillagkép alatt született emberek visszafogott, tartózkodó életet élnek. Érzelmeiket csak a legritkább esetben fedik fel. Félénkek, és érzékenyek, de alaposak, és igen igényesek a rendre. Kiváló társak lehetnek bárki számára, aki hasonló értékrenddel rendelkezik.
Szűz medálok >>>

MÉRLEG
(09.24-10.23.)
A horoszkópok világában eljött a mérleg ideje. Barátságos megnyilvánulásaik és vonzó megjelenésük miatt igazi egyéniségek a társaságban. Nagyon szeretik az ékszereket, szívesen viselnek aranyat, nagyon ügyelnek a kinézetükre. Arany medálunkat ajánljuk minden olyan mérleg csillagjegyű ember számára, aki a kiegyensúlyozottságra, a harmóniára törekszik életében.
Mérleg medálok >>>

SKORPIÓ
(10.24-11.22.)
A Skorpiók a legszenvedélyesebb csillagjegyek közé sorolhatók. Kitartásuk és erős akaratuk precíz főnökké teszi őket. Hajlamosak a túlzásra, szenvedélyességük hajtja őket az élet minden területén. Állandóan a lehetőségeket keresik, az álmaikat mindenáron el akarják, s legtöbbször el is érik.
Skorpió medálok >>>

NYILAS
(11.23-12.21.)
A nyilasok nyíltan vállalják véleményüket, őszinték és becsületesek. Szabadságvágyuk határtalan és mindennél fontosabb. Örök optimisták, lelkesen állnak bármilyen feladat elé. Imádják az ismeretlent és a kalandokat. Arany medálunkat ajánljuk minden olyan nyilas csillagjegyű ember számára, aki az optimizmusával boldogságot teremt mások életében is.
Nyilas medálok >>>

BAK
(12.22-01.20.)
A bak csillagzat alatt született emberek felelősségtudata irigylésre méltó, a szabályokhoz, törvényekhez mindig ragaszkodik, s betartja azokat. Családcentrikus, óriási önfegyelme van. Takarékosságát csak a kitartása múlja felül.
Bak medálok >>>