Minden arany ékszerünk készletről azonnal • Várható kiszállítás: 2023.06.06. • Szállítási díj: 990 Ft (utánvét esetén: +500Ft)

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

SZŰRÉS
Ár (Ft)
25 256 Ft - 99 792 Ft
Ékszertípus
Karát
Szín
Súly (gramm)
1 gramm - 5 gramm
Ródium
Gyűrűméret
47 - 72
Belső átmérő (mm)
15 mm - 23 mm
Felület
Külső profil
Vésés
Modell
Kő színe

Arany karikagyűrű

Legújabb akciónkban az összes ARANY KARIKAGYŰRŰNK 30% KEDVEZMÉNNYEL vásárolható meg, amíg a készlet tart! ????
Ne hagyjátok ki ezt a fantasztikus lehetőséget, szerezzétek be most a csodás és értékes gyűrűpárt! A gyűrűk nem csak párban rendelhetőek, akár egy darabot is vásárolhatsz!
Modellváltás miatt tartjuk ezt a kiárusítást, így most a legjobb alkalom lecsapni rájuk!
Fontos! ️ Ez a kedvezmény CSAK A KÉSZLETEN LÉVŐ GYŰRŰKRE vonatkozik, MÁS MÉRETEKBEN NEM RENDELHETŐEK A GYŰRŰK! Ne késlekedjetek! ‍️‍️
Gyertek és válogassatok a lenyűgöző arany karikagyűrűink közül, amíg tart a készlet! ️
Szegedi ékszerüzletünkben is várunk benneteket szeretettel! ???? Időpontfoglalás üzenetben vagy telefonon lehetséges: +36302066206
Érvényes: 2023.04.19-től a készlet erejéig

 

Az aranydiszkont.hu és az aranydiszkont.eu webáruházunkban a központi helyet - a különböző fazon és méretválasztékban – a gyűrűk teszik ki. Ezek közül is kitűnik a karikagyűrűk gazdag választéka. Összeállításunkban figyeltünk arra, hogy célirányosan elérjétek a számotokra legmegfelelőbb, álmaitok ékszereit.
A gyűrűválaszték már-már zavarba ejtően nagy, ezért a csoportosítások elkerülhetetlenek. Három egymástól elkülönülő, minden igényetek kielégítő kollekciónk van.
Webshopunk kínálata azonnal elérhető és a 9 karátos egyszerű szoliter gyűrűktől a 14 karátos eljegyzési és karikagyűrűkön keresztül el tudtok jutni az elegáns brilles ékszerekhez.
Különleges lehetőséget biztosítunk nektek azzal, hogy gazdag választékot tudunk nyújtani a 9 karátos ékszerekből, melyek úgy tudnak nyújtani teljes értékű ékszer élményt, hogy egy kellemes ár-érték arányt tudnak tartani.
Jó böngészést, jó vásárlást!


10 110
10 110

Páratlan esemény, már a vásárlás eldöntése is, kivételes alkalom az életetekben, és ezért minden részletét ki kell dolgozni, meg kell élni, és együtt kell(ene) működni velünk. Kérésre biztosítunk Nektek ujjbőségmérőt, amivel nagyon pontosan meg tudjátok mérni az ujjméreteteket, figyelembe véve azt, hogy a méret kényelmes és biztonságos legyen. Sajnos nem szabad más "biztos módszerre" hagyatkozni. A modelleink száma, a méretsorok rendelkezésetekre állása, segít eligazodni az egyszerű, klasszikus és a kreatív karikagyűrűk között. Ha olyan modellt választanátok, melynek a női gyűrűjébe szeretnétek követ rakatni, ezt velünk való egyeztetéssel, vállaljuk.
A hagyományos 14 karátos és az egyre népszerűbb (és kopásállóbb) 9 karátos arany karikagyűrűk választéka, elérhetősége, minősége teljes értékű lehetőséget biztosít számotokra. Nekünk pedig az online értékesítésben szerzett 15 év tapasztalata segít.

Ha önállóan szeretnétek választani, azt szegedi üzletünkben tehetitek meg, előzetes egyeztetés, és kizárólag Nektek elkülönített időpontban, amikor üzletünkben személyre szabott kiszolgálást biztosítunk, engedménnyel és választható ingyenes ajándékokkal.
Szegedi ékszerüzlet - átvételi pont, a rendelkezésetekre áll. Időpontfoglalást kérünk (elérhetőség: +36302066206, info@aranydiszkont.hu és +36306113831, uzletvezeto.szeged@aranydiszkont.hu) munkatársainknál, vagy a webáruházunk időpontfoglaló rendszerében >>>

Ez természetesen vonatkozik a weben rendelt, de személyes átvételre is. Szegedi üzletünk nyilvánvalóan rendelkezik minden körülménnyel, amit a higiéniai és járványügyi szabályok előírnak.
Tudtok - a legjobb napi áron - használt aranyat beszámíttatni és egyéb ékszereinkből válogatni, választani. Jó vásárlást!