KARÁCSONYI AKCIÓ: Minden ékszerünk akciós áron + INGYENES SZÁLLÍTÁS egész hónapban a DECEMBER kuponkóddal! • Várható kiszállítás: 2023.12.14.

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Arany karlánc

Nem mindennapi választékot kínálunk Nektek, mert a kereslet erőteljesen megváltozott a karláncok irányába. A csuklóhoz simuló modellek igen tetszetősek, nem zavarnak benneteket a kezetek használatában. Ha a karláncot és a nyakláncot harmóniában (vagyis szettben, garnitúrában) használod, az már akár egy ünnepi esemény lehet, de a karlánc a hétköznapok eleganciája, és teljes mértékben unisex. Talán nincs is ilyen ékszer, ami sikeres, női és férfi vevőink között, a kiválasztásban tudtok egymásnak segíteni az elképzeléseteket össze tudjátok hangolni, ezért kínálunk 14 karátos sárga és fehér arany, valamint reif/karperec kialakítású ékszereket. Jó böngészést és sikeres választást, és vásárlást!

Biztosan választható webshop ékszer, mert az eddigi vásárlásaitok alapján látható, hogy pontosan be tudtátok azonosítani, melyik modellt szeretnétek, milyen méretben, színben és igénybe vettétek a telefonos rendelkezésre állásunkat.
Folyamatosan változik az árukészletünk és ezen belül a láncaink, karláncaink választéka. Mindig hírt adunk magunkról a facebookon, instagramon, és természetesen a webáruházainkban. Az aranydiszkont.hu mellé folyamatosan nyitjuk és töltjük az aranydiszkont.eu webshopunkat, megteremtve azt a lehetőséget, hogy országhatáron belül, ha Nektek az eurós árak kedvezőbbek, hogy élhessetek a választás lehetőségével. A „határon kívüli” eladás eleve úgy működik, hogy külföldön dolgozó, vagy élő családtag, vagy ismerős ajándékát tulajdonképpen mi közvetítjük. Megbeszéljük, egyeztetjük az ajándékozóval, hogy melyik ékszer az, amivel meglepne benneteket, és ezt követően, kizárólag eurós számlánkra utalja a vételárat, majd Veled egyeztetve csomagoljuk, és a megadott címre küldjük.
Ez még akkor is működik, ha a külföldről vásárló saját magának vesz ékszert, és meg tud adni magyarországi címet, és ez azért jó, mert ez egy takarékos megoldás (gondoljatok Nagy Britanniára, hiszen szinte ellehetetlenítették az új szabályok egy webcsomag kiküldését).
A jó ár/érték arány miatt népszerű lett a személyes vásárlás, ezért a szegedi ékszerüzlet & átvételi pontunk a rendelkezésetekre áll, de időpontfoglalást kérünk (elérhetőség: +36302066206, info@aranydiszkont.hu és +36306113831, uzletvezeto.szeged@aranydiszkont.hu) munkatársainknál, vagy a webáruházunk időpontfoglaló rendszerében.
A körülmények biztonságosak, tudtok fizetni bankkártyával, készpénzzel, és euróval (fontos, hogy bármilyen címlettel fizettek - akár fémpénzzel - is, euróban fogjuk csak a különbséget visszaadni).
Várunk benneteket 0-24-ig a weben, és előzetes telefonos egyeztetés után, Szegeden élőben.