Ékszer készletünk cseréje folyamatban...
Új ékszereinkkel HAMAROSAN várunk benneteket!

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Arany lánc

Rendkívüli gondossággal válogattok a különböző színű, hosszúságú, súlyú, karátszámú, fazonú láncok között és mivel bízunk az ízlésetekben, ezeket az ékszereket kutatjuk fel, és kínáljuk eladásra. A lánc, mindenre és mindenkire kiterjedő ékszer, melynek a kiválasztása kizárólag tőletek függ. Lehet tanácsokat adni, hogy medállal, vagy anélkül akarjátok hordani, vagy inkább szólóban, nyakék formájában. Ebben az ékszer csoportosításban megvalósult a nemek között egyenlőség, mert a nőknek és a férfiaknak szóló választék minden igényt tökéletesen kielégít.
Akik ezüst pártiak közületek, és most kezdenétek az arany ékszerek felé nyitni, nektek mindenképpen a fehér aranyat javasoljuk. Ha pedig mindig szeretnéd hordani, válaszd a tömör láncot, bár egy kicsit magasabb az ár, de nem kell úgy és mindig vigyázni rá, mint üreges társaira. Az elnevezések ne zavarjanak meg benneteket, mert ezek inkább szakmai azonosítók, mint a láncokra jellemző tulajdonságok. Ilyenek a pancer, figaro, charles, wales és a többi.

Egy igazi „öltöztető” ékszer és korfüggetlen. Vettek tőlünk két azonos súlyú és hosszú nyakláncot. A nagypapa volt az ajándékozó (saját magának) és a 16 éves unokájának is. A kreativitás innen kezdve határtalan, tehetsz rá horoszkóp medált (ez most divat), vagy a régi-új kedvencet, a betűmedált. Az ékszer barátságban van a kamerával, mert hordhatod egy kivágott blúzzal, estleg pólóval, de egy magas nyakú garbó, vagy egy kigombolt ing sem zavarja meg a videóchat látványt. Két webáruházzal - az egyik forintos, a másik eurós - várunk benneteket online, és személyesen, szegedi ékszerüzlet & átvételi pontunk a rendelkezésetekre áll, időpontfoglalást kérünk (elérhetőség: +36302066206, info@aranydiszkont.hu) munkatársainknál. Diszkréció, biztonság, elegáns körülmények. Várunk benneteket!