Ékszer készletünk cseréje folyamatban...
Új ékszereinkkel HAMAROSAN várunk benneteket!

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Arany medál

Webáruházunk kivételes gondot fordít arra, hogy a medál választéka rendben legyen. Sokszor nem csak kiegészítőként szerepel az ékszereitek között. Jelezheti kedvenc színeteket, vagy a csillagjegyeteket, de keresztnevetek (vagy a kedvesetek nevének) kezdőbetűjét, de még a külvilággal való kapcsolatotokról is hírt adhat a medál.
Ezektől az üzenetektől különleges és beszédes ez az ékszer.
Döntően a jó idő a szezonja a medáloknak, de minden évszakban tökéletes ékszer választás.

A medál és a nyaklánc, a nyaklánc és a medál. Elválaszthatatlanok, mert kiegészítik egymást, és ha új és újabb medálokat választotok, tulajdonképpen megújítjátok a kollekciótokat. A jól választott nyaklánc, különféle, akár formában, színben eltérő medálokat képes „kiszolgálni”. Rendeléseitekből látjuk, hogy nagy kedvencetek ez az izgalmas, de azzal együtt páratlan ékszer, a mi webáruházunk ezért is figyel minden divatváltozásra és a megfelelő összetételű készletre. Biztonságosan csomagolható, és gondoskodunk arról, hogy ez az igencsak kisméretű „varázslat” is igazi vevőélményt adjon Nektek.
A szegedi ékszerüzlet & átvételi pont a rendelkezésetekre áll, de időpontfoglalást kérünk (elérhetőség: +36302066206, info@aranydiszkont.hu) munkatársainknál. Itt biztosítjuk számotokra a legkörültekintőbb, diszkrét és személyre szóló kiszolgálást. A helyszínen történő válogatás/választás, igaz, sok esetben csak megerősíti a webshopban kiválasztottat, de alkalmas arra, hogy más ékszert is szemre vételezzetek. A forintban történő fizetés lehet bankkártya és készpénz, az euróban (bármilyen címletben vagy fémpénzben) csak készpénzben.