Ékszer készletünk cseréje folyamatban...
Új ékszereinkkel HAMAROSAN várunk benneteket!

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Arany nyaklánc

Szinte "belépő" ékszernek tekinthető, mert talán sok esetben ez az első találkozás a nemesfémekkel. Minden megfogalmazható igényeteket kielégíti, mert fazonban, súlyban, karátszámban, hosszban, nagyon széles a választék. Testünk, ékszerrel való díszítésének ez legyen a legfontosabb állomása (most eltekintünk a különböző gyűrűktől), mert már első arany láncotok megmutatja az ízléseteket, üzenetet továbbít a ismerőseitek felé. A jól választott nyaklánc a felső ruházat része, és ezt tudatosan is tudjátok alkalmazni. Nagyon fontos, hogy döntsétek el, már a vásárlás előtt, hogy alkalmi lesz a nyaklánc (egy-egy eseményre, és ruhához lesz hordva) vagy mindig fogjátok viselni. (Szinte kizárt, hogy allergiát okozhat). Minőségi arany láncokat találsz nálunk, pazar lehetőségetek van a választásra.

Webshopunkban (aranydiszkont.hu) egyszerűen tudtok választani és vásárolni. Jól kidolgozott képanyag áll a rendelkezésetekre, és az ékszer részletes adatait is maradéktalanul megismerhetitek. Nagyon fontos információ, a lassan már egyedinek számító szolgáltatásunk, a szóbeli rendelkezésre állás! Nem chat, nem konzerv email, hanem képzett vevőszolgálat, de inkább vevőszolgáltatás, ami teljeskörű segítséget jelent minden kérdésben. A szegedi ékszerüzlet & átvételi pontunk a rendelkezésetekre áll, de időpontfoglalást kérünk (elérhetőség: +36302066206, info@aranydiszkont.hu) munkatársainknál.
A helyszínen, ahol személyre szóló kiszolgálást tudunk nyújtani, egy időkeretben, az egészségügyi biztonság és diszkréció betartásával. Ma már nem okoz gondot - és ennek nagyon örülünk - hogy az országból, összekötve egy szegedi kirándulással, sokan kerestek meg bennünket a személyes ékszerválogatás és vásárlás élményéért. A helyszíni találkozás, az egyedi árak esélye, és az euróban való készpénzes fizetési lehetőség csak megerősíti ezt. Nyakláncot, de általában ékszert nem minden héten vesztek, és ha még van használt, kopott ékszeretek, korrekt beszámítási árat kínálunk. Várunk benneteket online és a helyszínen!