Ha most rendelsz, a csomag várható kiszállítása: 2024. március 4. • Szállítási díj: 990 Ft (Utánvét esetén: + 500 Ft)

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

BLOG

A hölgyek általában hónapokig vágynak a címben említett ékszer „megszerzésére”. Ha a megfelelő partner a megfelelő darabot "húzza elő", általában már nincs is sok ok a hezitálásra. :)

Az eljegyzési gyűrűt érdemes jól láthatóan viselni, és mindig vicces egy kicsit provokatívan másoknak is megmutatni. Valóban klassz dolog egy eljegyzési gyűrű, mely sokak számára még értékesebb is, mint a karikagyűrű. Kicsit lentebb megismerkedhettek pár eljegyzési gyűrű trenddel. Az igazi klasszikus, mint például a szoliter, természetesen továbbra is nagyon közkedvelt forma, azonban mivel az ékszerek is egyre egyediebbek, így ez megmutatkozik az eljegyzési gyűrűk körében is.

 

Hogy találom meg a megfelelő karikagyűrűt? Ez egy komplex kérdés, melyet általában első körben nem lehet megválaszolni és kell némi idő, mire kiforrja magát a döntés. Mindenekelőtt a Ti ízlésetektől, valamint a benyomásoktól függ, hogy milyen gyűrűt választotok. A szituáció folyamán felmerülő kérdések: milyen ékszert hordotok rendszeresen? A klasszikus fazon, vagy a modern felfogású darabok barátai vagytok? Érdemes összeszedni a szempontokat, megvizsgálni a weben található ajánlatokat, ötleteket gyűjteni. Fektessetek időt és energiát a keresésbe. Ilyenkor természetesen még bőven van lehetőség változtatásokra, legyenek azok akár kisebbek, de akár nagyobbak is.

Valószínűleg sokakban felmerül egy esküvő alkalmával, hogy meghívott vendégként mit illő felvenni, és mi az, ami nem javasolt. Magukat az esküvőre meghívott vendégeket is több csoportra lehet osztani. Ezen belül elkülönül a koszorúslányok csoportja, a vőfély, valamint maguk az örömszülők. Lássuk akkor, milyen ékszereket viselhetnek a vendégek természetesen az ifjú pár kivételével.

Ritka az olyan, hogy az ember ne hallana hetente legalább 1 eljegyzésről a nagyvilágból. Legyen az a saját ismeretségi körében, a családban, vagy esetleg a sztárvilágban. Némelyek szívesen állítják, hogy az eljegyzés egyfajta státuszszimbólum, mely állítással sokan egyetértenek.