Ékszer készletünk cseréje folyamatban...
Új ékszereinkkel HAMAROSAN várunk benneteket!

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

BLOG

Eljegyzési gyűrű trendek

2015.06.29 11:58
Eljegyzési gyűrű trendek

A hölgyek általában hónapokig vágynak a címben említett ékszer „megszerzésére”. Ha a megfelelő partner a megfelelő darabot "húzza elő", általában már nincs is sok ok a hezitálásra. :)

Az eljegyzési gyűrűt érdemes jól láthatóan viselni, és mindig vicces egy kicsit provokatívan másoknak is megmutatni. Valóban klassz dolog egy eljegyzési gyűrű, mely sokak számára még értékesebb is, mint a karikagyűrű. Kicsit lentebb megismerkedhettek pár eljegyzési gyűrű trenddel. Az igazi klasszikus, mint például a szoliter, természetesen továbbra is nagyon közkedvelt forma, azonban mivel az ékszerek is egyre egyediebbek, így ez megmutatkozik az eljegyzési gyűrűk körében is.

 

 

A szoliter gyűrű

Természetesen a klasszikus modellt, mely sohasem megy ki a divatból, mindig szívesen vásárolják. Mindenekelőtt a karmos foglalattal, brillel, vagy cirkónia kővel díszített a leginkább kelendő. A szoliterrel nehéz mellélőni, mert ez a fazon szinte minden hölgynek tetszik. Nem is hinné az ember, de az ezüstből készült szoliter is egyre népszerűbb. A színarany tartalmú gyűrűkkel ellentétben ez nem annyira drága, és kijelenthető, hogy az ezüst mindig jó alternatíva az aranyhoz képest, ha ragaszkodunk a nemesfémhez.



Arany eljegyzési gyűrűk

A leginkább klasszikus szín az ezüst, de kaphatóak természetesen fehérarany, vagy platina gyűrűk is. A sterling ezüst gyűrűk szépségük és nemes anyaguk ellenére nem tetszenek mindenkinek, és ők inkább az aranyat választják. Ebben az évben a hölgyek igazán kibővült aranygyűrű készletből válogathatnak. Az arany eljegyzési gyűrűk mindig nagyon bensőséges, meleg és nemes benyomást keltenek, viszont sokakat visszarettent a viszonylag magas ár. Ha valaki nem szeretne túl sokat költeni, vagy inkább szívesebben fektetné drágakőbe pénzét, azoknak 9 karátos arany gyűrűk, vagy esetleg az aranyozott ezüst gyűrűk választása a javasolt. Így nagyon kedvezően megkaphatjuk az arany, vagy arany színű külsőt.

  

Színes kövekkel díszített eljegyzési gyűrűk

A klasszikus drágakő a briliáns, mely fantasztikusan csillog és a legnemesebb. Azoknak, akik az egyediséget preferálják, valamint a színekben is akarnak egy kis játékosságot, nekik a színes kövekkel készült gyűrűk az ideálisak. Egyes gyűrűk többféle kővel díszítettek, mint például a rubin, a zafír, vagy az ametiszt. Ha belegondolunk, hogy minden kőnek egyedi kialakítása van, valamint hogy csillagjegyünkhöz is kiválaszthatjuk a megfelelő drágakövet, így biztosra vehető, hogy egy valóban egyedi, egyénre szabott ékszert kaphatunk. Nagyszerű például, ha gyűrűnkbe kedvesünk születési drágakőjét foglaltatjuk. De színtechnikai szempontból is választható a drágakő, tehát ha a kedvesünk szereti a pink színt, ideális, ha ilyen színű követ foglaltatunk az ékszerbe.


  

Extravagáns eljegyzési gyűrűk

A Statement-ékszerek megihlették a szakmát ilyen téren is, tehát az eljegyzési gyűrűk között is találhatunk olyat, melyek feltűnő méretekkel, extravagáns külsővel hódítanak. Ezeket az ékszerdarabokat kitüremkedő formák, nagy kövek, az átlagosnál szélesebb méretek jellemzik.



  


Forrás: schmuckladen.de (szerző: Susann Peltzer)
Magyar nyelvre fordította: AranyDiszkont