Ékszer készletünk cseréje folyamatban...
Új ékszereinkkel HAMAROSAN várunk benneteket!

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

BLOG

Sztárok mesés eljegyzési gyűrűi

2015.03.10 12:04
Sztárok mesés eljegyzési gyűrűi

Ritka az olyan, hogy az ember ne hallana hetente legalább 1 eljegyzésről a nagyvilágból. Legyen az a saját ismeretségi körében, a családban, vagy esetleg a sztárvilágban. Némelyek szívesen állítják, hogy az eljegyzés egyfajta státuszszimbólum, mely állítással sokan egyetértenek.


Sztárok mesés eljegyzési gyűrűi


Ritka az olyan, hogy az ember ne hallana hetente legalább 1 eljegyzésről a nagyvilágból. Legyen az a saját ismeretségi körében, a családban, vagy esetleg a sztárvilágban. Némelyek szívesen állítják, hogy az eljegyzés egyfajta státuszszimbólum, mely állítással sokan egyetértenek. Ez az állítás igaz az eljegyzési gyűrűkre is. A legtöbb ismert ember, hívhatjuk sztárnak, vagy hírességnek, az esetek többségében az eljegyzés után hamar házasságot is köt. Némely neves prominens hölgy szívesen osztja meg örömét a közösségi oldalakon, mások egész egyszerűen mosolyogva viselik és nem fűznek hozzá egyéb kommentárt. A boldogságot, valamint magát a gyűrű látványát elegendőnek tartják. Összefoglalva kijelenthető, hogy az eljegyzési gyűrű fontos dolog, melyet meg kell fizetni, ha az ember valódi különlegességre vágyik. Szívesen hallanátok pár példát? Olvassatok tovább :).



Amal Alamuddin és George Clooney eljegyzési gyűrűje




Talán az egyik legújabb történet a sztár-eljegyzések hosszú sorában. A sikeres ügyvédnő és a nagy házasság-ellenes hírében álló színész idén tavasszal jegyezték el egymást. A sajtó rövid időn belül követelte is az első fotókat az ékszerről. Közben ezek napvilágra is kerültek, akárcsak az információ is, hogy mennyibe került a gyűrű. Az eljegyzési gyűrű ún. bagett-csiszolással készített 7 karátos (gyémánt) darab, mely sajnos rögtön okozott is némi kellemetlenséget Clooney jövendőbelijének. Ugyanis az angol vámon egy igen zsíros összeget kellett fizetnie mialatt az Államokból Londonba tért vissza. Hogy pontosan mi történt, nem tudható, de a történet tanulsága az, hogy minden nagyobb értékű ékszert érdemes bejelenteni a vámon.



Kate Middleton és Vilmos herceg eljegyzési gyűrűje




Egy örömteli hír járta át a bulvársajtót 2010 novemberében. Vilmos herceg ajánlatot tett Kate nevű barátnőjének. Mialatt röviddel a hivatalos bejelentés után mindketten a kamerák elé álltak, természetesen mindenki a gyűrű iránt érdeklődött. Egy nem megerősített udvari forrás gyanúja szerint Vilmos édesanyja gyűrűjét ajándékozta Katalinnak. A kék zafírgyűrűt még plusz 14 extra gyémántkővel is körberakták. Ki az, aki erre nemet mondana? :) Az ékszer értéke körülbelül 100 ezer Euro.



Catherine Zeta Jones és Michael Douglas eljegyzési gyűrűje




1999-ben történt eljegyzésük egészen mesébe illő történet. Zeta Jones állítása szerint sikerült végre megszelídítenie Douglast, amiért a színész hálás is volt. A régies stílusú gyűrűért nem kevesebb, mint két milliót hagyott ott az ékszerész széfjében. Miközben minden átlagos nő ennek következtében üldözési mániában szenvedne, vagy kezét folyamatosan a trezorján pihentetné, addig a színésznő örömtől sugárzóan és büszkén viselte az ékszert. Ez természetesen bevett szokás Hollywoodban. A gyűrű jelenlegi helyéről, helyzetéről nincs tudomásunk. :) A 10 karátos nagy gyémántot további 28 apróbb kő veszi körbe, mely mindenképpen egy valódi értéknek számít.



Beyoncé és Jay-Z eljegyzési gyűrűje





Mielőtt a két híresség 2008-ban kimondta volna az Igen-t, a neves zenész és producer egy igazi különlegességgel lepte meg barátnőjét. Nem kevesebb, mint egy 18 karátos gyémántot építettek a gyűrűbe, a rendkívül drága ékszer 3,7 millió eurót kóstál. Ezek után semmi meglepő nincs abban, hogy jelenleg Beyoncé az, akinek a sztárok közül a legdrágább eljegyzési gyűrűje van.

 Sokan úgy gondolják, hogy felesleges „flanc” egy esetlegesen 3,7 millióba kerülő gyűrű viselete pláne akkor, amikor ez az összeg a nagy többség számára elérhetetlen összeg. Ráadásul lényegesen kevesebb összegekért is lehet szép, gyémánt nélküli eljegyzési gyűrűket kapni. Ezen kívül sajnos semmi sem garantálja azt a tényezőt sem, hogy a frigy örökké tart.


Minden idők legdrágább eljegyzési gyűrűjét Elisabeth Taylor viselte (mai árfolyamon 6 és fél millió euró), amiről már ódákat lehetne zengeni. :)






Forrás: schmuckladen.de (szerző: Susann Peltzer)
Magyar nyelvre fordította: AranyDiszkont