Ha most rendelsz, a csomag várható kiszállítása: 2024. február 27. • Szállítási díj: 990 Ft (Utánvét esetén: + 500 Ft)

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

SZŰRÉS
Karát

Szett

Rendhagyó, de működő ötlet az, hogy az egyedileg is különleges ékszereket kisebb-nagyobb csoportba rakjuk. Ezeket a szetteket, vagy más néven garnitúrákat, nektek, a vevőinknek köszönhetjük. Hiszen ki kellett szolgálni azt az igény, hogy a stílus - különböző, egyszerre hordott ékszereknél - azonos legyen. Ne legyen a gyűrű fehér arany kő nélküli a fülbevaló pedig köves és sárga vagy fordítva. A szett a variációk tárháza, kifogyhatatlan ötletekkel. Lényegesen megkönnyíti az ajándékozást, ha az általunk összeállított variációkból választotok. De vásárolhattok úgy, hogy „felépíthetitek” darabonként a szettet, darabról darabra, vagy egy az egyben. De segítjük azt a szett formációt is, amikor te találod ki az összeállítást.
Ezek az ékszerek a megjelenésed meghatározó része, lehet, hogy nem is kell mindennapos használatra befogni, csak igazi alkalomra. Az összeállítások ebben is a segítségetekre lesznek.


1 11
1 11

Leginkább az alkalmi ruhákhoz lehet hasonlítani ezeket a pompás ékszer „mixeket”, és az a véleményünk, hogy talán azokhoz is hordjátok. Pompás darabok egy csokorban, pedig már egy darab gyűrű, vagy fülbevaló, nem beszélve a nyakláncról, is lenyűgöző tud lenni, de így együtt verhetetlenek. A szett vagy garnitúra több ékszer egyszerre, alaposan és részletekbe menően át kell, hogy gondoljátok a rendeltetését. A készletünkből Ti is tudtok – némi keresgélés után – szettet összeállítani, ami szokott is sikerülni. Jó pár garnitúrát a Ti ötleteitek alapján állítottunk össze. Az online vásárláshoz (aranydiszkont.hu és aranydiszkont.eu) szükség van a szemre, és azok mi vagyunk, ezért minden lehetséges segítséget kérjetek, és azt mi igyekszünk teljesíteni. Közös érdek a csapatmunka, mert a csomagbontásnál nem érhet benneteket (de bennünket sem) csalódás. A személyes jelenlétet – különösen nagyobb értékű vásárlásnál – támogatjuk, és azt tapasztaljuk, hogy bárhonnan az országból egy szegedi kirándulás belefér…
Természetesen a szegedi ékszerüzlet & átvételi pont a rendelkezésetekre áll, ahova időpontfoglalást kérünk (elérhetőség: +36302066206, info@aranydiszkont.hu és +36306113831, uzletvezeto.szeged@aranydiszkont.hu) munkatársainknál, vagy a webáruházunk időpontfoglaló rendszerében >>>
Az elvárások (diszkréció, egyéni igényeket kiszolgáló, „csak velünk foglalkozzanak”) találkoztak a körülményeinkkel és a lehetőségeinkkel. Ezzel az elkötelezettséget segítjük, biztosítva a privát vásárlási körülményeket.