Várható kiszállítás: 2023.09.28. • Szállítási díj: 990 Ft (utánvét esetén: +500Ft)

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ékszer hírek

Ajándékötletek igaz barátoknak

2015.07.01 15:41

Július 30-a egy különleges napként szerepel a naptárban, ami nem hivatalos ünnepnap, viszont jó, ha fejben tartjuk: A Nemzetközi Barátság Napja. 


A Nemzetközi Barátság Napja

Július 30-a egy különleges napként szerepel a naptárban, ami nem hivatalos ünnepnap, viszont jó, ha fejben tartjuk: A Nemzetközi Barátság Napja. Ezt az emléknapot 2011-ben az ENSZ gyűlése hívta életre, és fontos, hogy nemcsak egyes emberek közötti, hanem a nemzetek és kultúrák közötti barátságra is emlékeztesse az embereket. Más országokban, mindenekelőtt Paraguayban ezt a napot már régebb óta ünneplik. Természetesen nemcsak ezen a napon szükséges a barátság jelentőségét ünnepelni, hanem igyekezzünk más napokon is barátainkat megbecsülni és megtartani. Egy kis figyelmesség, vagy emlék ajándék formájában. Tehát mondjátok még egyszer barátaitoknak ezen a napon, mennyire fontosak ők számotokra. Szeretnénk inspirálni benneteket a következő néhány ajándékötlettel.

Gravírozott ékszerek

Egy szó, akár egy kedves gesztus, és sokunkban ennek hatására helyreáll a világ rendje. Sokszor előfordul sajnos, hogy az ember kellemetlenül érzi magát, rossz hangulatban van. Ilyenkor nagy segítséget jelenthet, ha eszünkbe jutnak barátaink, és a velük eltöltött kellemes élmények.

Manapság nagyon sokféle ékszerrel találkozhatunk, melyek gravírozhatóak. Némelyek rögtön a vásárlás ideje alatt véshetőek, de legtöbbször néhány napon (maximum néhány héten) belül birtokunkba vehetjük az egyedi kérésünkre elkészített ékszert. A legnépszerűbb véshető darabok a gyűrűk, valamint a medálok. Az esetek nagy részében egy név kerül gravírozásra, mely örök sláger, és valóban nagyon szépen mutat, főleg folyóírással. Más esetben egy dátum, egy kód, vagy jel adhat ötletet az ékszer mintázására, valamint egyedivé tételére. Legjobb példa erre egy dátum, mely egyik barátoddal eltöltött különleges élményre utal, esetleg „vértestvérségetek” kezdetére. A jelentését is csak Ti ketten tudjátok, és ez egyikévé válik azon dolgoknak, mely összeköt benneteket.

Tehát ajándékozz legjobb barátodnak gravírozott ékszert, mely jelképezi összetartozásotokat, valamint szerencsét is hoz.


   

Ékszerek Infinity (végtelen) szimbólummal

Egy valóban szoros barátság megfizethetetlen. Biztató, valódi motivációt adó érzés, ha tudja az ember, hogy van valaki, akire minden szituációban számíthat. Más szóval élve az igaz barátságot tekinthetjük egyfajta befektetésnek, természetesen nem a szó pénzügyi értelmében véve. Az igaz barátság egy teljes életre szól, melyet nagyszerűen kifejez a fekvő nyolcas, tehát a végtelenség (Infinity) szimbóluma. Ha a formát követjük, nem találkozunk annak végével. Talán az egyik legkedvesebb ajándék, melyet legjobb barátnőnknek adhatunk, nem gondoljátok?


 

 

Szettek

Az ékszer szettek remek dolgok, melyeket barátainknak ajándékozhatunk, ugyanis kiválóan jelképezi az összetartozást, ha ugyanolyan anyagból készült, vagy ugyanolyan fazonú ékszert adunk a szeretett egyénnek. Erre a célra tökéletes választás a törhető medál is. Egészen meghitt és aranyos, ha Te egy szép nyakláncot viselsz, barátnőd pedig ennek fülbevaló részét. Természetesen a csere sem kizárt. Visszatérve kicsit a törhető medálokra, többféle változat is kapható (webáruházunkban szintén). Egészen egyedi megmunkálással készült darabokkal is találkozhatunk, például: puzzle kialakításra. Itt is adja magát a lehetőség, miszerint gravírozzuk az ékszert, mely még szebbé és egyedibbé teszi darabunkat. Talán ennél jobb ajándék nincs is, melyet legjobb barátunknak, vagy lelki társunknak adhatunk.

 

   

 

Tehát találjatok alkalmat arra, hogy barátságotok minél többször ünnepeljétek, mert megéri. Ezen napok egyikén gondoskodj egy kis extra figyelmességről, melyet barátod/barátnőd biztosan értékelni fog.


Forrás: www.schmuckladen.de (szerző: Susann Peltzer)