Ha most rendelsz, a csomag várható kiszállítása: 2024. február 23. • Szállítási díj: 990 Ft (Utánvét esetén: + 500 Ft)

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

SZŰRÉS
Ár (Ft)
690 Ft - 3 490 Ft
Típus
Szín
Anyag

Ékszerdoboz

Szánj rá időt! Ez a legfontosabb teendőd az ékszer kiválasztása után, a díszdoboz kiválasztása, hiszen az ajándékozási élmény létrehozásában nagyon fontos szereped van. Segítünk választani, ajánlunk a gyakorlatunkra támaszkodva, informálunk arról, hogy ha a választott ékszeredhez több javaslatunk van, és a segítségedet kérjük abban, hogy milyen eseményre készül a meglepetés.
A csomagolás fontossága úgy mérhető, hogy a díszdoboz semmilyen körülmények között nem sérülhet, és ezzel biztosítjuk azt is, hogy az ékszer védett legyen. A dobozok választéka mindkét cél szolgálja, egyszerre esztétikus és biztonságos.
„Dobjátok már bele valamibe!”. Ezzel a mondattal nem szabad elintézni az ajándék kiválasztásának fontos állomását, és elrontani a varázslatot.
Minden esetben - a webcsomag, bontás utáni - első benyomás, az ékszer csomagolása, vagyis a díszdoboz és annak megjelenése. A díszdoboz tapintása, látványa, természetesen a benne levő tartalom, az Te magad vagy. Mindig gondolj erre.


17 117
17 117

A díszdoboz az aranyékszer ajándék része, persze (lehetne) kivétel, ha magunkat ajándékozzuk meg. Vevőinknek szoktuk jelezni, hogy a saját részre történő vásárlás is egyfajta ajándékozás és nagyon ronthat a vásárlói élményen a nem megfelelő díszdoboz kiválasztása. Igen széleskörű választék áll a rendelkezésetekre. Közép és felső kategóriás díszdobozok, döntő többségben német gyártmányúak. Merész, fiatalos és ideális ékszer „hordozó”-k a Dekor díszdobozok (fekete alapon arany-ezüst mintázattal) szettes, gyűrűs, fülbevalós kivitelben, szivacs betétekkel. Az elmúlt időszak rendeléseiben sokan kértétek, különböző színekben és formákban a bio díszdobozokat, még úgy is, hogy a szállítás és az ajándék átadás más-más díszdobozban történik.
Webáruházainkban (aranydiszkont.hu és aranydiszkont.eu) tetszetős kollekcióból tudtok választani, a róluk készült képanyag és a mi telefonos segítségünkkel megtaláljuk az ékszerekhez illő díszdobozokat. Bevett szokás, hogy ékszer csomagoláson „kívüli” dobozokat is vásároltok, mivel más apró tárgyak tárolására (pl. pendrive ) kiválóan alkalmasak. Kérésetekre a szegedi ékszerüzlet & átvételi pont a rendelkezésetekre áll, ahova időpontfoglalást kérünk (elérhetőség: +36302066206, info@aranydiszkont.hu és +36306113831, uzletvezeto.szeged@aranydiszkont.hu) munkatársainknál, vagy a webáruházunk időpontfoglaló rendszerében >>>
Köszönjük az érdeklődést, és várjuk a találkozásokat, online és személyesen.