Várható kiszállítás: 2023.10.04. • Szállítási díj: 990 Ft (utánvét esetén: +500Ft)

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Jeles események

Jeles ünnepek és életesemények

Van egy mondás, amivel teljesen egyet kell, hogy értsünk: egy nőnek nem lehet túl sok ékszere!
Na és persze egy férfinak sem!

 

“Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.”

Hemingway

 

A hatalmas öröm után elérkezett az első fontos, közös döntés pillanata.

Sok szempontból érdemes átgondolni a választást!

 

Sok esetben a férfiak ekkor találkoznak először arany ékszerrel. Ráadásul egy életre választanak gyűrűt, ezért külön izgalmat jelenthet a döntés. Akár üzletünkben, akár webáruházunkban nézelődik, kollegáink szívesen állnak rendelkezésére, bármilyen jellegű kérdésére szívesen válaszolnak.

Napjainkban sajnos gyakran átvették a kívánságlisták első helyeit az új technikai ’kütyük’. Már csak a nagyszülők ragaszkodnak ahhoz a hagyományokhoz, hogy az ékszer az örök emlék. Pedig ha belegondolunk, 3-5 év múlva hol lesz az az új telefon, vagy tablet…? Az arany vagy ezüst ékszer azonban 5, 10 vagy akár 20 év múlva is ugyanolyan értéket képvisel, ha nem nagyobbat, mint mikor megkaptuk szerettünktől.

A szülés, a születés alkalmával örömünket, hálánkat fejezhetjük ki az ékszerrel.

Egyre elterjedtebb az a hagyomány, hogy az apai nagyszülők menyüket lepik meg egy szép ékszerrel, hálaként, hogy gyönyörű unokával ajándékozta meg őket.

A keresztelő fontos szakasza egy gyermek életének, felelősségteljes döntés a keresztszülők kiválasztása, hisz olyan embert kell választanunk, akiben feltétel nélkül megbízunk.

Megajándékozhatjuk az újdonsült keresztszülőket keresztgyermekükre emlékeztető meglepetéssel, legyen az egy szép betű-, vagy horoszkópmedál, esetleg egy szépen gravírozott lapmedál. Ezzel kifejezve azt az első és legfontosabb szentséget, melyre őket kérjük fel.