A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
 

Kereskedelmi és ügyviteli vezető

KERESKEDELMI és ÜGYVITELI VEZETŐ

Amennyiben kereskedelmi területen szerzett tapasztalattal rendelkezel, és biztos ügyviteli hátteret nyújtasz értékesítési tevékenységünkhöz, Te vagy a mi emberünk!

Kereskedelmi és ügyviteli vezetőként az ékszer üzleteinkben, Budapesten és Szegeden illetve a webshop oldalunkon történő értékesítés adminisztrációs hátterének vezetője leszel. Egy kialakított folyamatot kell elsősorban elsajátítanod, és át kell látnod a rendszer működését ahhoz, hogy a részfeladatokat delegálni és koordinálni tudd. A gazdasági vezető irányításával precízen és naprakészen kell a kereskedelmi tevékenységgel összefüggő nyilvántartásokat vezetni. Az ékszer a cég fő profilja, ezért fontos, hogy kedveld, mert beszerzésétől az értékesítésig terjedő ügyviteli és adminisztrációs feladatok ellátása és irányítása, a készlet és forgalmi adatok vezetése, kimutatások és számlák készítése, ellenőrzése a napi teendőid alapja lesz.

Elengedhetetlen a kapcsolattartás, mely áthidalja az üzlet és az iroda közötti kommunikációt, támogató részvételeddel az értékesítés menetének zavartalanságát biztosítva. Napi szinten kell egyeztetned az értékesítőinkkel, és irányítani az irodai munkafolyamatokat az ellenőrzésre fektetett hangsúllyal.

Vezetői képességgel vagy rendelkezik az ember, vagy nem. Te hova sorolod magad? Jó vezetőnek lenni pedig nem könnyű. Mi olyan hátteret biztosítunk, ami mellett eredményes csapatmunkát tudsz kialakítani, és sikeres vezető lehetsz.

Te vagy akit keresünk, ha legalább középfokú közgazdasági végzettséggel rendelkezel, és a kereskedelem területen szerzett tapasztalatodat alkalmazni tudod. Nyitott vagy, és könnyen elsajátítod a cég specifikációkat. Rendszerben gondolkodó, motivált vezető vagy, akinek a feladatok delegálása és számonkérése nem okoz nehézséget. Magas szinten tudod alkalmazni a táblázatkezelő programokat. Jártas vagy az irodai kommunikációban, és hatékony problémamegoldó képesség, kitartás jellemez.

Előnyt jelent:

  • hasonló pozícióban szerzett, több éves kereskedelmi és pénzügyi tapasztalat
  • rugalmasság a munkaidőben
  • nem okoz gondot üzleteinkben a személyes jelenlét Szegeden és Budapesten egyaránt
  • ékszert kedvelő, kereskedelmi szemlélet

Amit kínálunk:

  • teljes munkaidős foglalkoztatás
  • támogató háttér a jó vezetővé váláshoz
  • nettó 180.000-250.000 Ft és
  • a befektetett energiád és az extrán elvégzett munkád kiemelten honoráljuk elismerésként
  • barátságos, belvárosi munkakörnyezet Szegeden
  • fejlődési lehetőséget, és teljes körű betekintést egy ékszerkereskedelmi cég működésébe

 

FELVÉTELI JELENTKEZÉSI LAP:
Az adatszolgáltatás önkéntes.

Név:
Lakcím:
Telefonszám:
Email:
Szakmai képzettséged:
Szakmai tapasztalatod:
Miért váltanál munkahelyet, amennyiben dolgozol?
Mit tudsz cégünkről?
Mit vársz az új munkahelyedtől, mi motivál?
Milyen típusú munkát keresel?
Önálló
Felügyelet mellett
Munkavégzés helye:
Állandó
Változatos
Rendelkezel-e személygépkocsival?
Igen
Nem
Ideális munkaidő számodra:
8:00-16:30
9:30-18:00
Mindegy
Mi az erősséged?
Egyéb, az általad fontosnak tartott információ:
Fényképes szakmai önéletrajz
Adatkezelés:
Az információkat és tájékoztatást tudomásul vettem, fent megadott személyes adataim alább megjelölt célú kezeléséhez önkéntesen, minden külső befolyás nélkül beleegyezésemet adom.

 

ADATKEZELŐ NEVE: VIALE Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
KÉPVISELŐJE: 
Varga Ferenc ügyvezető
HONLAPJA: http://viale.hu
AZ ADATKEZELÉS CÉLJA: 
Munkára jelentkezés, pályázat elbírálása, a kiválasztottal munkaszerződés kötése
AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA: Az érintett hozzájárulása
A SZEMÉLYES ADATOK CÍMZETTJEI (akik megtekinthetik): Az adatkezelőnél munkáltatói jogok gyakorlására jogosult vezető, munkaügyi feladatokat ellátó munkavállalók, ill. az állásinterjú tesztek kiértékelésével foglalkozó adatfeldolgozó
A SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSÁNAK IDŐTARTAMA: A jelentkezés, pályázat elbírálásáig, ill. ha a jelentkező a jelentkezését, pályázatát visszavonta.

TÁJÉKOZTATÁS AZ ÉRINTETT JOGAIRÓL:

Önnek, mint érintett személynek joga van kérelmezni az adatkezelőtől az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését, vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint a joga van az adathordozhatósághoz.

Joga van a hozzájárulása bármely időpontban történő visszavonásához, amely nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

Joga van a felügyeleti hatósághoz (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság) panaszt benyújtani.

Az adatszolgáltatás nem előfeltétele szerződéskötésnek, a személyes adatok megadására nem köteles. Az adatszolgáltatás elmaradásának következménye: a munkára jelentkezési folyamat felfüggesztése, munkaviszony létesítésének elmaradása.

A személyes adatok adatfeldolgozásra átadásra kerülnek jelentkezés, pályázat elbírálása, a kiválasztottal munkaszerződés kötése céljából a társaság állásinterjú tesztek kiértékelésével foglalkozó megbízottjának, informatikai célból a társaság informatikai alvállalkozóinak.

További információk a Társaság irodájában elérhető Adatkezelési tájékoztatóban olvashatók.