Teljes Kínálatunk Akciós + "NOVEMBER" Kód Extra 10% Kedvezménnyel! • Várható kiszállítás: 2023.12.01. • Szállítási díj: 990 Ft (utánvét esetén: +500Ft)

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

KIFUTÓ

Valamikor nagy kedvencek voltak, de most is sokan szeretitek ezeket a modelleket. Mi is szeretjük, de sajnos már a gyártók levették a kínálatukból, és nem tudunk a kéréseteknek megfelelő méretet adni. Így akciónk csak a készlet erejéig tart.
Szeretettel ajánljuk ezeket az ékszereinket is, most nagyon jó áron, és meglepetés ajándékokkal a csomagban.
Várunk bennetek a mindig nyitva tartó webáruházunkban és Szegeden személyesen. Jó vásárlást!

Webáruházainkban (aranydiszkont.hu és aranydiszkont.eu), hivatkozással a domain nevünkre, alapvető gondot fordítunk a nélkülözhetetlen ár/érték arányra, és az ezt képviselő ékszerekre. A kifutó ékszerek, egy folyamatosan változó, összetételében teljesen vegyes, minőségben hibátlan ékszerek kollekciója. Többszöri kérésetekre, létrehoztunk egy önálló kategóriát, és azt folyamatosan utántöltjük. Karikagyűrűket, gyűrűket, fülbevalókat, különböző hosszúságú láncokat, sokfajta figyelemfelkeltő medálokat kínálunk Nektek. A vásárlói élményt még különböző meglepetés ajándékokkal garantáljuk. Ízléses, mutatós gyűrűink vannak nagyon-nagyon sok méretben és fazonban, viszont a karikagyűrű összeállításunk tükrözi a Ti visszatérő kéréseiteket, hogy karikagyűrűt lehessen darabra is venni, ezért mi megbontjuk a párokat, mert tapasztaljuk, hogy ugyan szokatlan, viszont nagyon csinos, szó szerint páratlan és ha kértek követ vagy vésést, azt teljesítjük, így teljesértékű (sőt) gyűrűt kaphattok.
Ha nem céltudatos a vásárlásotok, csak a kedvező árak miatt meglepnétek magatokat ékszereinkből, a legbiztosabb megoldás a szegedi személyes szemezgetés.   
Kérésetekre a szegedi ékszerüzlet & átvételi pont a rendelkezésetekre áll, ahova időpontfoglalást kérünk (elérhetőség: +36302066206, info@aranydiszkont.hu és +36306113831, uzletvezeto.szeged@aranydiszkont.hu) munkatársainknál, vagy a webáruházunk időpontfoglaló rendszerében >>>
Több ékszer vásárlása esetén alkuképes a „csomag” ár, és a vevőink igencsak értékelik, azt a szinte példa nélküli lehetőséget, hogy a kiválasztott időtartam csak a sajátjuk! Ez tervezhető, az időpontokat tartani tudjuk, és abszolút diszkrét kiszolgálást tudunk garantálni. Érzékeljük, hogy ez a lehetőség legtöbb vásárlónknak sokat számít. Az euróval történő fizetést is igényeltétek, azért vezettük be.
Vigyázzunk egymásra és vigyázzunk az ékszer tanácsadóinkra.