Munkaügyi szervező

MUNKAÜGYI SZERVEZŐ

Álláshirdetés szövegíró - munkaügyi szervező munkatársat keresünk!

A munkavégzés helye: 6721 Szeged, Szilágyi utca 2.
 

Lehetsz diák, nyugdíjas, GYES-en, GYED-en lévő, vagy szabadidővel rendelkező munkavállaló!

Az számít, hogy alkalmasnak tartod-e magad arra, hogy megírd az álláshirdetéseinket, a munkavállalók munkaköri leírását, és a folyamatleírásainkat.

Kifogástalan helyesírás, lendület és kitartás, kiváló emberismeret!

Erre van szükség ahhoz, hogy a jelentkezők beérkező önéletrajzát és motivációs levelét feldolgozd, az interjúkat megszervezd és lebonyolítsd.

Készen állsz arra, hogy megismerj minket?!

Ez a legfontosabb ahhoz, hogy megtaláld a munkatársainkat, eredményes legyél a kiválasztási folyamat során!


Egyszerűsített foglalkoztatás keretében, napi bejelentéssel a munkaidő heti 2-3 nap (20 óra), amit rugalmasan kezelünk.

Fizetés: megegyezés szerint

Készítsd el az álláshirdetésedet, amire Te is jelentkeznél, és küldd el referenciának az önéletrajzoddal együtt!


AranyDiszkont ékszerüzleteink: 1053 Budapest, Kálvin tér 1. | AranyDiszkont ékszer átvételi pontunk: 6721 Szeged, Szilágyi utca 2. | AranyDiszkont webáruház: www.aranydiszkont.hu | melyek háttér irodája: 6721 Szeged, Szilágyi utca 2.  II. emelet

Ismerkedj meg velünk a céginformáción, illetve a weboldalunkon keresztül. Küldd el szakmai önéletrajzodat, melyben lehetőségünk lesz megismerni Téged. Amennyiben meggyőztél minket felvesszük Veled a kapcsolatot.  

 

JELENTKEZÉS ITT:
Az adatszolgáltatás önkéntes.

Név:
Lakcím:
Telefonszám:
Email:
Fényképes szakmai önéletrajz
Melléklet 1
Melléklet 2
Adatkezelés:
Az információkat és tájékoztatást tudomásul vettem, fent megadott személyes adataim alább megjelölt célú kezeléséhez önkéntesen, minden külső befolyás nélkül beleegyezésemet adom.

 

ADATKEZELŐ NEVE: VIALE Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
KÉPVISELŐJE: 
Varga Ferenc ügyvezető
HONLAPJA: http://viale.hu
AZ ADATKEZELÉS CÉLJA: 
Munkára jelentkezés, pályázat elbírálása, a kiválasztottal munkaszerződés kötése
AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA: Az érintett hozzájárulása
A SZEMÉLYES ADATOK CÍMZETTJEI (akik megtekinthetik): Az adatkezelőnél munkáltatói jogok gyakorlására jogosult vezető, munkaügyi feladatokat ellátó munkavállalók, ill. az állásinterjú tesztek kiértékelésével foglalkozó adatfeldolgozó
A SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSÁNAK IDŐTARTAMA: A jelentkezés, pályázat elbírálásáig, ill. ha a jelentkező a jelentkezését, pályázatát visszavonta.

TÁJÉKOZTATÁS AZ ÉRINTETT JOGAIRÓL:

Önnek, mint érintett személynek joga van kérelmezni az adatkezelőtől az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését, vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint a joga van az adathordozhatósághoz.

Joga van a hozzájárulása bármely időpontban történő visszavonásához, amely nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

Joga van a felügyeleti hatósághoz (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság) panaszt benyújtani.

Az adatszolgáltatás nem előfeltétele szerződéskötésnek, a személyes adatok megadására nem köteles. Az adatszolgáltatás elmaradásának következménye: a munkára jelentkezési folyamat felfüggesztése, munkaviszony létesítésének elmaradása.

A személyes adatok adatfeldolgozásra átadásra kerülnek jelentkezés, pályázat elbírálása, a kiválasztottal munkaszerződés kötése céljából a társaság állásinterjú tesztek kiértékelésével foglalkozó megbízottjának, informatikai célból a társaság informatikai alvállalkozóinak.

További információk a Társaság irodájában elérhető Adatkezelési tájékoztatóban olvashatók.