+36302066206info@aranydiszkont.hu | Webáruházunk zavartalanul működik! | Szállítási határidő: 2-3 munkanap

+36302066206info@aranydiszkont.hu | Webáruházunk zavartalanul működik! | Szállítási határidő: 2-3 munkanap

Női arany gyűrű

Az aranydiszkont.hu és az aranydiszkont.eu webáruházunkban a központi helyet - a különböző fazon és méretválasztékban – a gyűrűk teszik ki. Ezek közül is kitűnik a karikagyűrűk gazdag választéka. Összeállításunkban figyeltünk arra, hogy célirányosan elérjétek a számotokra legmegfelelőbb, álmaitok ékszereit.
A gyűrűválaszték már-már zavarba ejtően nagy, ezért a csoportosítások elkerülhetetlenek. Három egymástól elkülönülő, minden igényetek kielégítő kollekciónk van.
Webshopunk kínálata azonnal elérhető és a 9 karátos egyszerű szoliter gyűrűktől a 14 karátos eljegyzési és karikagyűrűkön keresztül el tudtok jutni az elegáns brilles ékszerekhez.
Különleges lehetőséget biztosítunk nektek azzal, hogy gazdag választékot tudunk nyújtani a 9 karátos ékszerekből, melyek úgy tudnak nyújtani teljes értékű ékszer élményt, hogy egy kellemes ár-érték arányt tudnak tartani.
Jó böngészést, jó vásárlást!

Tovább
ÚJDONSÁG
292 
Sárga arany gyűrű
ÚJDONSÁG
174 
Fehér arany gyűrű
ÚJDONSÁG
Rose arany gyűrű

Az ujjbőségmérő segítségével elhárult az akadály előletek, hogy merjetek webáruházunkból gyűrűket rendelni. Multisizer (ujjbőségmérő) elnevezéssel alkalmazunk egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett eszközt, és ennek a használatával szinte „biztosra” lehet menni. Lépésről-lépésre Veletek közösen „felépítjük” a rendeléseteket, melynek ez az első pontja, hogy kérjetek tőlünk ujjbőségmérőt, bátran hívjatok bennünket telefonon (vagy jelezzétek és visszahívunk benneteket), igazi vevőszolgálat vagyunk!
A fülbevaló, vagy egy medál megrendelés nyilván ennél egyszerűbb, de a gyűrű és a karikagyűrű kiválasztás és vásárlás az egy ünnep.
A szegedi ékszerüzlet & átvételi pontunk a rendelkezésetekre áll. Időpontfoglalást kérünk (elérhetőség: +36302066206, info@aranydiszkont.hu és  +36306113831, uzletvezeto.szeged@aranydiszkont.hu) munkatársainknál, vagy a webáruházunk időpontfoglaló rendszerében. A helyszínen a feltételek hiánytalan biztosításával szeretettel várunk benneteket. Ha a webáruházunk kínálatából az „előválogatást” megcsináljátok, akkor célirányosan azokkal az ékszerekkel készülünk.
Ha az ékszer vásárlásodnál – legyen az nyaklánc vagy horoszkóp medál – fontos Neked a diszkréció és a nyugodt körülmény, válaszd a személyes vásárlás lehetőségét. AranyDiszkont Ékszerüzlet és Webáruház Csapata

Tovább