Ha most rendelsz, a csomag várható kiszállítása: 2024. február 23. • Szállítási díj: 990 Ft (Utánvét esetén: + 500 Ft)

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Női arany gyűrű

Az aranydiszkont.hu és az aranydiszkont.eu webáruházunkban a központi helyet - a különböző fazon és méretválasztékban – a gyűrűk teszik ki. Ezek közül is kitűnik a karikagyűrűk gazdag választéka. Összeállításunkban figyeltünk arra, hogy célirányosan elérjétek a számotokra legmegfelelőbb, álmaitok ékszereit.
A gyűrűválaszték már-már zavarba ejtően nagy, ezért a csoportosítások elkerülhetetlenek. Három egymástól elkülönülő, minden igényetek kielégítő kollekciónk van.
Webshopunk kínálata azonnal elérhető és a 9 karátos egyszerű szoliter gyűrűktől a 14 karátos eljegyzési és karikagyűrűkön keresztül el tudtok jutni az elegáns brilles ékszerekhez.
Különleges lehetőséget biztosítunk nektek azzal, hogy gazdag választékot tudunk nyújtani a 9 karátos ékszerekből, melyek úgy tudnak nyújtani teljes értékű ékszer élményt, hogy egy kellemes ár-érték arányt tudnak tartani.
Jó böngészést, jó vásárlást!

Az ujjbőségmérő segítségével elhárult az akadály előletek, hogy merjetek webáruházunkból gyűrűket rendelni. Multisizer (ujjbőségmérő) elnevezéssel alkalmazunk egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett eszközt, és ennek a használatával szinte „biztosra” lehet menni. Lépésről-lépésre Veletek közösen „felépítjük” a rendeléseteket, melynek ez az első pontja, hogy kérjetek tőlünk ujjbőségmérőt, bátran hívjatok bennünket telefonon (vagy jelezzétek és visszahívunk benneteket), igazi vevőszolgálat vagyunk!
A fülbevaló, vagy egy medál megrendelés nyilván ennél egyszerűbb, de a gyűrű és a karikagyűrű kiválasztás és vásárlás az egy ünnep.
A szegedi ékszerüzlet & átvételi pontunk a rendelkezésetekre áll. Időpontfoglalást kérünk (elérhetőség: +36302066206, info@aranydiszkont.hu és  +36306113831, uzletvezeto.szeged@aranydiszkont.hu) munkatársainknál, vagy a webáruházunk időpontfoglaló rendszerében. A helyszínen a feltételek hiánytalan biztosításával szeretettel várunk benneteket. Ha a webáruházunk kínálatából az „előválogatást” megcsináljátok, akkor célirányosan azokkal az ékszerekkel készülünk.
Ha az ékszer vásárlásodnál – legyen az nyaklánc vagy horoszkóp medál – fontos Neked a diszkréció és a nyugodt körülmény, válaszd a személyes vásárlás lehetőségét. AranyDiszkont Ékszerüzlet és Webáruház Csapata