TÖBB EZER ARANY ÉKSZER • MINDEN ÉKSZERÜNK KÉSZLETRŐL AZONNAL • 45 NAPOS CSEREGARANCIA

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Online Pénztárca

Fizess onlinePénztárcával az AranyDiszkont webáruházban!


OnlinePénztárcádban lévő összeget nálunk is használhatod vásárlásaid során, a kosárba rakást követően a pénztár folyamatban. A rendszer automatikusan fel fogja ajánlani a pénztárcádban lévő, és a vásárlás folyamán felhasználható összeget a lenti kép mintájára.

onlinePénztárca fizetés

Vásárlásaidnál 10.000 Forintonként 500 Forintot tudsz az onlinePénztárcádból fizetni.

Például,

  • Egy karikagyűrű vásárlásánál, aminek az ára 41.000 Forint, 2.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így Neked csak 39.000 Forintba fog kerülni.
  • Egy medál vásárlásánál, aminek az ára 20.960 Forint, 1.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így Neked csak 19.960 Forintba fog kerülni.
  • Egy arany nyaklánc vásárlásánál, aminek az ára 103.000 Forint, 5.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így Neked csak 98.000 Forintba fog kerülni.

 

Korrekt Webáruház Minősítés

Korrekt webáruház hivatalos minősítésWebáruházunk tagja a Korrekt Magyar Webáruházak közösségének.
Az ONLINE GROUP hivatalos minősítéssel látja el a közösség tagjait. A korrekt webáruház minősítéssel, folyamatosan mérve vannak az onlinePénztárca elfogadó webáruházak a vevők elégedettsége alapján. Ennek köszönhetően mindig friss információt kapsz legjobb vásárlási döntésedhez.


A Vásárló a vásárláskor kizárólag a korábbi fiókadataival belépve (e-mail cím, titkos kód) 10.000 Forintonként 500 Ft értékű kupont válthat be.
A kuponok nem járnak le, nem veszítik el értéküket, korlátlan ideig az onlinePénztárca partnereknél felhasználhatók. A partnerek mindenkori elérhetősége a https://www.onlinepenztarca.hu oldalon megtekinthető.

A beváltás feltételei:
A kupon értékhatártól függetlenül felhasználható (10.000 Ft feletti végösszegű megrendelésekre).
A kupon készpénzre nem váltható át.
Az AranyDiszkontban vásárolt ékszer(ek) cseréje esetén az onlinePénztárcával való fizetés kizárólag a különbözetre vehető igénybe.

A vásárló hozzájárul a megrendelés elküldésével, hogy ha nem található meg az onlinePénztárca rendszerében, automatikusan átkerülnek az onlinePénztárca adatbázisába az adatai a szolgáltatások minőségének javítása érdekében. A vásárló a vásárlással hozzájárul, hogy az onlinePénztárca egy aktiváló emailt küldjön a vásárláshoz megadott email címre.

A következő adatok kerülnek az onlinePénztárcához:
- Email cím
- Vezetéknév
- Keresztnév
- Irányítószám
- Megrendelés azonosító

Az átkerült adatokat a rendelést követően 2 hét múlva a fiók aktiválásának hiányában automatikusan töröljük. A fiók aktiválása nélkül a megadott email címre az aktiváló emailen kívül semmilyen marketing, és egyéb célú email nem kerül küldésre.

A tájékoztatás nem teljes körű: az onlinePénztárcáról bővebben az onlinePénztárca oldalon olvashatsz!