Online Pénztárca

Arany ékszer akció

Akciós ékszereink megrendelése esetén most még nem tudsz fizetni az onlinePénztárcádból automatikusan, de ha jelzed nekünk, mi nagyon szívesen levonjuk az onlinePénztárcás kedvezményeket is, és visszaigazoljuk Neked a módosított végösszeget. (Jelenleg fejlesztés alatt áll, hogy webáruházunk az akciós ékszerek esetén is kezelje az onlinePénztárcát. Megértésedet köszönjük!)


Fizess onlinePénztárcával az AranyDiszkont webáruházban!


OnlinePénztárcádban lévő összeget nálunk is használhatod vásárlásaid során, a kosárba rakást követően a pénztár folyamatban. A rendszer automatikusan fel fogja ajánlani a pénztárcádban lévő, és a vásárlás folyamán felhasználható összeget a lenti kép mintájára.

onlinePénztárca fizetés

Vásárlásaidnál 10.000 Forintonként 500 Forintot tudsz az onlinePénztárcádból fizetni.

Például,

  • Egy karikagyűrű vásárlásánál, aminek az ára 41.000 Forint, 2.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így Neked csak 39.000 Forintba fog kerülni.
  • Egy medál vásárlásánál, aminek az ára 20.960 Forint, 1.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így Neked csak 19.960 Forintba fog kerülni.
  • Egy arany nyaklánc vásárlásánál, aminek az ára 103.000 Forint, 5.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így Neked csak 98.000 Forintba fog kerülni.

 

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű: az onlinePénztárcáról bővebben
az onlinePénztárca infó oldalon olvashatsz!
A Vásárló a vásárláskor kizárólag a korábbi fiókadataival belépve (e-mail cím, titkos kód) 10.000 Forintonként 500 Ft értékű kupont válthat be.
A kuponok nem járnak le, nem veszítik el értéküket, korlátlan ideig az onlinePénztárca partnereknél felhasználhatók. A partnerek mindenkori elérhetősége a https://www.onlinepenztarca.hu oldalon megtekinthető.

A beváltás feltételei:
A kupon értékhatártól függetlenül felhasználható (10.000 Ft feletti végösszegű megrendelésekre).
A kupon készpénzre nem váltható át.
A kupon más kedvezménnyel, egyedi árral össze nem vonható. (Jelenleg fejlesztés alatt áll, hogy minden esetben használható legyen az onlinePénztárca!)
A Vásárló megrendeléskor köteles jelezni a beváltási szándékát, más esetben a kupont sajnos nem tudjuk elfogadni. (Amennyiben online rendel, ezt a lehetőséget a rendszer automatikusan fel fogja ajánlani.)
Az AranyDiszkontban vásárolt ékszer(ek) cseréje esetén az onlinePénztárcával való fizetés kizárólag a különbözetre vehető igénybe.

A vásárló hozzájárul a megrendelés elküldésével, hogy ha nem található meg az onlinePénztárca rendszerében, automatikusan átkerülnek az onlinePénztárca adatbázisába az adatai a szolgáltatások minőségének javítása érdekében. A vásárló a vásárlással hozzájárul, hogy az onlinePénztárca egy aktiváló emailt küldjön a vásárláshoz megadott email címre.

A következő adatok kerülnek az onlinePénztárcához:
- Email cím
- Vezetéknév
- Keresztnév
- Irányítószám
- Megrendelés azonosító

Az átkerült adatokat a rendelést követően 2 hét múlva a fiók aktiválásának hiányában automatikusan töröljük. A fiók aktiválása nélkül a megadott email címre az aktiváló emailen kívül semmilyen marketing, és egyéb célú email nem kerül küldésre.