Teljes Kínálatunk Akciós + "NOVEMBER" Kód Extra 10% Kedvezménnyel! • Várható kiszállítás: 2023.12.01. • Szállítási díj: 990 Ft (utánvét esetén: +500Ft)

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ékszer hírek

Itt az új luxusőrület: piacra dobták az aranyfánkot!

2016.01.19 15:49

A luxusimádók örülhetnek: piacra dobták az aranyozott fánkot, melynek darabja 100 dollárba, azaz csaknem 30 ezer forintba kerül.


 

A luxus nem csak a divatvilágba, de már a konyhába is betette a lábát.

Az arany mindig a jómód kifejezésének formája volt, szépsége és értékállósága miatt. Ám ha az étel aranyozott, melyet igen hamar elfogyaszt az ember, akkor értékállóságról biztosan nem beszélhetünk.

A luxusimádók örülhetnek: piacra dobták az aranyozott fánkot, melynek darabja 100 dollárba, azaz csaknem 30 ezer forintba kerül.

A luxusdesszertet egy Björn DelaCruz nevű séf találta ki és egy brooklyni étteremben készítik.


Természetesen ahogyan az várható ilyenkor: a New York-i elitnek nagyon bejön a különlegesség. Külsejét pezsgős cukormáz borítja, rajta pedig valódi 24 karátos aranyszemcsék vannak. 

Nem ez az egyetlen luxus, mellyel hasukat kényeztethetik az ínyencek: 1100 fontért, azaz 400 ezer forintért, Londonban rendelhetünk egy Glamburgert.

Ezzel a fantázianévvel ruházta fel ugyanis különleges hamburgerét a Honky Tonk étterem. A világ legdrágább hamburgerének nyilvánított hamburgerének buciját ugyanis arannyal díszítették – csak hogy jobban csillogjon.


forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/itt-az-uj-luxusorulet-piacra-dobtak-az-aranyfankot/cyh26ff