10% kedvezményt kapsz karikagyűrűink árából a WEDDING kuponkóddal • Több ezer aranyékszer készletről azonnal • Közel 1000 db ékszer 50.000 Ft alatt • Várható kiszállítás: 2023.03.30. • Szállítási díj: 990 Ft (utánvét esetén: +500Ft)

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ékszer hírek

Kristályékszerek

2015.06.22 10:21

A „Statement”-ékszerek népszerű csoportjába tartoznak a kristályékszerek, melyek extravagáns kinézetükkel, nagy méreteikkel valódi rajongó favoritok manapság.


A „Statement”-ékszerek népszerű csoportjába tartoznak a kristályékszerek, melyek extravagáns kinézetükkel, nagy méreteikkel valódi rajongó favoritok manapság. Az óriási fülbevalóktól kezdve, egészen a látványos nyakékekig számos típusával találkozhatunk. A szépen ragyogó és nemes anyagokból készült kristályékszer valódi kedvence lehet azok számára is, akik régebben nem voltak a nagyobb, kirívóbb darabok hívei. Jól kombinálva, valamint ízlésesen viselve a hölgyek valódi divatkirálynőnek érezhetik magukat.

A kristályékszerek többsége divatékszer. Mivel a felhasznált kövek mindegyike drágakő, így az árak végtelenül magasak is lehetnek. A divatékszerek családjába tartozó kristály ékszerdarabok legtöbbször olyan kövekkel készülnek, melyek szépen csiszoltak, így ennek hatására rendkívül erőteljesen ragyognak. Lehetséges természetesen a különböző színárnyalatok viselete, mely nagyon feldobja az összhatást. Elmondható, hogy gazdagabb vidékeken a hölgyek biztosan valódi drágakövekből készült kristályékszereket hordanak, amik természetesen nagyon drágák, de mindenképpen értékesebbek, mint a divatékszerek.
 

 

Arra a kérdésre, hogy mikor illik viselni divatékszert, a válasz a mindig! Az alkalmakból természetesen kivétel a sportolás, de a fitness teremben is találkozhatunk ellenpéldákkal. Egy party, fogadás, vagy akár egy kiállítás alkalmával a Statement-ékszerek kerülnek előtérbe. Az esküvőkön nagyon szép benyomást tudunk nyújtani, ha ilyen ékszert viselünk. Akár a munkahelyen is viselhető, itt viszont legyünk elővigyázatosak, hogy ne essünk a ló másik oldalára és lehetőség szerint legyünk visszafogottak, tehát a kisebb darabok javasoltak. Ha például bankban dolgozunk, ékszerünk legyen minél kevésbé feltűnő. Egyéb esetekben egy blúzhoz, vagy többszínű felső részhez egy kristálylánc nagyon szépen passzol.

Ha kombinálunk, fontos megjegyezni, hogy ízlésesen, stílusosan kombináljuk az ékszereket. Ha egy szép kristályfülbevalót szeretnénk viselni, mindenképpen javasolt egy lánc is hozzá. Viszont egy harmadik ékszer már egyértelműen a túlzás kategóriába esik. Ha a fülbevalót választjátok, egy gyűrű is illik hozzá, a lényeg, hogy a két ékszer színe passzoljon egymáshoz. Valamint figyeljünk arra is, hogy az ékszer látható legyen, tehát ha hosszabb a hajunk, egy elegáns lófarokkal, vagy hajunkat kontyba, illetve csomóba „rakva” tehetjük még szebbé a megjelenést.

A kristályláncok együtt remekül harmonizálnak, ezért a nyaklánchoz nyugodtan viseljünk hozzáillő karperecet, vagy karláncot. Természetesen a gyűrű is jó választás. A nyaklánc választásánál figyeljünk arra, hogy dekoltázsunk elég helyet hagyjon az ékszernek.

   

 

Forrás: www.schmuckladen.de (szerző: Susann Peltzer)