A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
 

Online Vásárlási Kupon

TÁJÉKOZTATÓ AZ ONLINE VÁSÁRLÁSI KUPONRÓL

Az Online Vásárlási Kupon jellemző tulajdonságai:

• A kupon ára a kupon névértéke.

• A kupon kizárólag az AranyDiszkont webáruházban vásárolható meg, az AranyDiszkont ékszerüzletben nem kapható.
• A kupon kizárólag bankkártyás vagy banki előre utalásos fizetési móddal vásárolható meg.
• A kupon névértéke teljes egészében levonás nélkül levásárolható/levásárolandó.
A kupon névértékénél kisebb összegű vásárlás esetén nem váltható be!
• A kupon csak a http://www.aranydiszkont.hu webáruházban található arany és ezüst ékszerek vásárlása során használható fel. Más termék vásárlására, vagy a szállítási díj kifizetésére nem használható fel.
• A kuponfelhasználás devizaneme: HUF
• A kupon címletei: 10.000 Ft, 20.000 Ft, 30.000 Ft, 40.000 Ft, 50.000 Ft, 60.000 Ft, 70.000 Ft, 80.000 Ft, 90.000 Ft, 100.000 Ft
• A kupon a vásárlás időpontjától számított 6 hónapig érvényes.
• A kupon a vásárlása során megadott email címre kerül megküldésre azt követő 1 munkanapon belül, hogy annak ellenértéke jóváírásra került a VIALE Kft. bankszámláján. Fontos, hogy a kupon vásárlása során biztonságos email cím kerüljön megadásra!
• A kupon beváltása a kiválasztott ékszer(ek) megrendelési folyamata során a webáruház „kosár” oldalán lévő „Itt adhatsz meg kuponkódot” mezőbe történik a kuponkód beírásával. Egy megrendelés során egy Online Vásárlási Kupon használható fel.
• A kupon egyszer felhasználható, minden további felhasználást érvénytelennek tekint a rendszer.
• A kupon nem személyhez kötött, átruházható.
• A kuponösszeg nem váltható át készpénzre, és nem kamatozik.
• A kuponokat biztonságosan kell kezelni úgy, mintha készpénz lenne. A kupon elvesztéséből, ellopásából, jogosulatlan felhasználásából eredő károkért a VIALE Kft. nem vállal semmilyen felelősséget, továbbá nem áll módjában jóváírni, vagy visszatéríteni a még el nem költött kuponösszeget.

• A számlát elektronikus úton állítjuk ki, és küldjük meg a Vásárló részére emailben, az Online Vásárlási Kupon vételárának kifizetését követő 15 napon belül.
• A kupon vásárlója tudomásul veszi, hogy azt követően nem illeti meg az Általános Szerződési Feltételekben foglalt elállási jog, miután az általa megrendelt és kifizetett Online Vásárlási Kupon kódját a VIALE Kft. email útján megküldte a részére, tekintettel arra, hogy ily módon a szolgáltatás egésze a fogyasztó előzetes beleegyezését követően teljesítettnek minősül.
• A megvásárolt kuponra nem vonatkoznak az Általános Szerződési Feltételekben rögzítésre került jótállási, illetve termékszavatossági jogok.
• A megvásárolt kuponra a jelen pontban rögzítésre került eltéréseken kívül az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak az irányadóak.Hogyan jutok hozzá az Online Vásárlási Kuponhoz?

A rendelés megtörténtéről rendszerünk automatikus visszaigazolást küld egy "AranyDiszkont webáruház - Automata Megrendelés Visszaigazolás" tárgyú emailben. Ez az email igazolja, hogy a VIALE Kft. fogadta rendelését. Ezután, amikor a bank számunkra visszaigazolja a banki előre utalásos, vagy bankkártyás fizetés sikerességét, egy másik emailt küldünk Önnek "Online Vásárlási Kupon" tárggyal. Ebben az emailben találja az egyedi kuponkódot, mellyel azonnal megkezdheti a vásárlást. Az Online Vásárlási Kupon egyébként nem más, mint egy emailben érkező szöveges kód, amelyet tárolhat email fiókjában, vagy lementheti számítógépére.


Biztonságos az Online Vásárlási Kupon?

Ha néhány egyszerű szabályt betartunk, akkor igen. Az első és legfontosabb, hogy semmilyen körülmények között se engedje, hogy az Online Vásárlási Kuponról másolat készülhessen. Webáruházunk a kuponkód beváltásakor csak és kizárólag a kuponkód eredetiségét ellenőrzik. Annak eldöntése, hogy illetéktelen, jogosulatlan beváltás történik-e, nem feladatunk. A rendszer nem lát különbséget a kuponkódot beváltók között, ezért az alapszabály az, hogy az ELSŐ érvényesen beváltott kuponkódot fogadjuk el eredetinek, minden egyéb, esetlegesen érkező további azonos kuponkód másolatnak (illetéktelen felhasználásnak) lesz minősítve.

Nem kaptam emailben visszaigazolást. Mi a teendő?

Ha az Online Vásárlási Kupon vásárlása során mindenben a fentiek szerint járt el, és mégsem kap emailben visszaigazolást, a következő problémák léphettek fel:
• Rosszul megadott email cím
Ellenőrizze, hogy a regisztrációkor/rendeléskor megadott email cím helyes-e.
• Visszaigazolatlan fizetés
Előfordulhat, hogy a kommunikáció megszakad a bank fizetési oldala, és a webáruházunkat kiszolgáló szerverek között. Ekkor bár a bank megterheli a rendelés értékével a bankkártyáját, cégünk viszont nem értesül ennek sikerességéről.
NAGYON FONTOS! Ha úgy érzi, hogy a rendelés során minden szempontból megfelelően járt el, és mégsem jött meg a visszaigazolás, ne ismételje meg a rendelést, hiszen minden további rendelés azzal fog járni, hogy újra megterheljük a bankkártyáját a rendelés összegével. Ha nem kapja meg a visszaigazoló emailt, kérjük mihamarabb jelezze azt vevőszolgálati elérhetőségeinken, és ne felejtse el megadni a rendelésszámot.


Online Vásárlási Kuponjaink teljes kínálata ITT


Hatályos: 2016.06.08-tól