Ékszer készletünk cseréje folyamatban...
Új ékszereinkkel HAMAROSAN várunk benneteket!

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Jeles események

Keresztelő

2018.03.05 15:49

A keresztelő fontos szakasza egy gyermek életének, felelősségteljes döntés a keresztszülők kiválasztása, hisz olyan embert kell választanunk, akiben feltétel nélkül megbízunk.

Megajándékozhatjuk az újdonsült keresztszülőket keresztgyermekükre emlékeztető meglepetéssel, legyen az egy szép betű-, vagy horoszkópmedál, esetleg egy szépen gravírozott lapmedál. Ezzel kifejezve azt az első és legfontosabb szentséget, melyre őket kérjük fel.

A keresztszülők leggyakoribb ajándéka keresztgyermekeiknek az arany ékszer. A legnemesebb fém képes csak kifejezni azt a szeretetet és féltő gondoskodást, amit ilyenkor érzünk. Nem elhanyagolható tény az sem, hogy időtálló, gyönyörű ajándék, amely örök értéket, és emléket képvisel. Számos szépség közül választhatunk: kislányoknak fülbevaló; különböző medálok: kereszt, betű, horoszkóp, forma vagy gravírozott medál; karláncok, akár lapbetétes gravírozható felülettel (méretre állíthatóak), akár szemes kivitelben, melyet a gyermek később, felnőtt korában is viselhet.