KARÁCSONYI AKCIÓ: Minden ékszerünk akciós áron + INGYENES SZÁLLÍTÁS egész hónapban a DECEMBER kuponkóddal! • Várható kiszállítás: 2023.12.14.

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Jeles események

Ballagás

2018.03.06 10:31

Napjainkban sajnos gyakran átvették a kívánságlisták első helyeit az új technikai ’kütyük’. Már csak a nagyszülők ragaszkodnak ahhoz a hagyományokhoz, hogy az ékszer az örök emlék. Pedig ha belegondolunk, 3-5 év múlva hol lesz az az új telefon, vagy tablet…? Az arany vagy ezüst ékszer azonban 5, 10 vagy akár 20 év múlva is ugyanolyan értéket képvisel, ha nem nagyobbat, mint mikor megkaptuk szerettünktől.

Ötvözhetjük az örök klasszikus ékszert a mai modern kor elvárásaival: A gravírozható felületeken megjeleníthetjük az ballagó kedvenceit, legyen az akár egy sport, egy híres ember vagy akár a ballagás évszáma.

Pecsétgyűrűink között divatos gravírozható fejű, vagy ónix berakásos modell is megtalálható.

 Láncaink és karláncaink hosszú ideig elkísérhetik új tulajdonosaikat. Oldalunkon, egyedülálló módon, az ékszerek viselése közben is találnak fényképet, hisz ruhát sem csak egy kiterített kép alapján választunk. Külön találhatóak szín és árkategória szerint láncaink és karláncaink, minden igényt kielégítve.