Ékszer készletünk cseréje folyamatban...
Új ékszereinkkel HAMAROSAN várunk benneteket!

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

BLOG (ARCHÍV)






 


Kedves Olvasó!

Minden nap keressük a helyünket, próbáljuk pozicionálni magunkat, mert nekünk minden korosztály a célközönségünk. Az ékszerekkel, különösen ami az aranyat illeti, különleges kapcsolata van mindenkinek, nehezen hasonlítható össze bármivel ami bennünket tárgyak formájában körülvesz.


Már csecsemő korban kezdődik - nyilván ismerős a különköző kultúrákban való megjelenésük - és folytatódik a családi, iskolai, évfordulós, alkalmi időpontban.

A szeretet kifejezője és az ajándékozás eszköze. Különleges megtiszteltetés, amelyben részünk lehet, hogy "jelen" lehetünk ennek a csodának a megvalósításában.

A vevőink olyan pillanatokat osztanak meg velünk, olyan események előkészületeiben vonnak be bennünket, ami még egy jól működő családban is titok egymás előtt. 

Amikor egy vállalkozás büszke az alapítás évszámára - ami már akár kétszámjegyű - mindig az a kérdés, hogy megfeleltem-e a vásárlóimnak ma? És holnap készen állok-e a megmérettetésre, a bizalomra?

Az AranyDiszkont ékszerüzlet és webáruház felajánlja szolgáltatásait itt és most, és a mindennapokban.

A mi termékeink a legközelebbi kapcsolatban vannak vásárlóinkkal, hiszen közvetlenül a testükön van, szinte a nap minden órájában.

Amikor útnak indítjuk online magazinunkat, nem magunkról szeretnénk híradással lenni, hanem hozzá szeretnénk járulni az ajándékozás örömeinek megszervezéséhez.

Azt viszont komolyan gondoljuk, hogy ha elégedettek, mondják el mindenkinek, és ha nem, mondják el (csak) nekünk. :)

Jó vásárlást, jó olvasást!

Varga Ferenc 

főszerkesztő

MÚOSZ 23878