Ékszer készletünk cseréje folyamatban...
Új ékszereinkkel HAMAROSAN várunk benneteket!

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ékszersuli

Malachit ásvány hatása

2017.08.01 13:23

Malachit hatása: menstruációs problémák, szerencse, harmónia, nemi szervek, szexuális problémák, méregtelenítő, máj, reuma, savtalanítás, idegrendszer, agyi funkciók, látóidegek, vérnyomás csökkentő, ízületi gyulladás, asztma, daganat, hasnyálmirigy, méllékpajzsmirigy, DNS sejt felépítése, kitartás, eletromágneses szmog, spirituális fejlődés

A Malachit ásvány, az egyik legerősebb és legmisztikusabb kő. Minden kultúrában valamilyen istennőnek szentelték és a mennyország kövének számított. Bábakőnek is nevezik, a nők elsődleges ásványa, mivel szüléskönnyítő hatása van, és oldja a menstruációs panaszokat. Az egyiptomiak szerint tulajdonosának szerencsét és harmóniát hoz az életben és a párkapcsolatokban egyaránt. Gyógyítja a női nemi szervek betegségeit és megszünteti a szexuális problémákat, bármilyen okból fakadjanak is azok. Méregtelenítő hatása van, segíti a máj tevékenységét, enyhíti a reumát és serkenti a szövetek savtalanítását. Jótékony hatása van az idegrendszerre, az agyi tevékenységekre és a látóidegekre is. Csökkenti a vérnyomást, gyógyítja az ízületi gyulladást, jótékonyan hat az asztmára, a daganatos megbetegedésekre, a hasnyálmirigyre és a mellékpajzsmirigyre. Erősíti a DNS és a sejtek felépítését, illetve az immunrendszert. Fokozza a képzelőerőt, döntőképességet és javítja a kitartást. Erős védelmező kő, elnyeli a negatív energiákat a testből és a környezetből is. Tisztítja az elektromágneses szennyeződést és véd a sugárzás minden fajtája ellen. Változásra ösztönöz, ha nem a megfelelő úton járunk, erősíti az önbecsülést, illetve az önmegvalósítást. Segíti a spirituális fejlődésünket.

 

Alkalmazása:

Mérgező, csak csiszolt formában szabad használni!

Viselhetjük ékszerként, a legjobb ha a bal kezünkön hordjuk.

A homlokcsakrára téve fokozza a tisztánlátást, a szívcsakrára téve egyensúlyt és harmóniát teremt, míg a napfonatcsakrára téve érzelmi gyógyulást biztosít.

 

Forrás: https://asvanykarkotok.hu/gyogyhatas/malachit-asvany-hatasa/31