Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Egyedi kedvezményed

Értékelni csak Ti tudtok bennünket, melynek az egyik módja, ha bármiről, amit fontosnak és jónak tartotok a mi szolgáltatásunkban (a megrendelés kezelése, a kapcsolatfelvétel, a kiszállítás kommunikációja, a csomag és annak tartalma, a vásárlói élmény) éltek a visszajelzés lehetőségével.

A másik, talán még ennél is lényegesebb, hogy a következő vásárlásotoknál is minket választotok, és a lehetőséget megosztjátok ismerőseitekkel. Mindezeket köszönjük!

A személyre szóló (egyedileg sorszámozott) kupon egy „belépő” az aranydiszkont.hu és az aranydiszkont.eu webáruházaink ékszer, egyéb termékek és szolgáltatások kedvezményeinek kategóriájába. Ha kiszemelsz bármilyen ékszert, de egy kicsit soknak tartod az árát… vagy ha euróban tudnál fizetni, egy kedvezőbb árfolyamon… tudni szeretnéd előbb, hogy mik lesznek az újdonságok… vagy szeretnéd, hogy a csomagodban az ingyenes ajándék rendhagyó legyen… ezekre, és ezeken túl, mindenre (vagy még ennél többre is) tudjuk a választ. A bizalmat meg tudjuk és meg fogjuk szolgálni.

Jó vásárlást!

AranyDiszkont Webáruház Csapata