Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ékszer hírek

Az ékszertervezés csúcsa

2015.02.01 21:36

A 20. századi ékszertervezés csúcsaként is emlegetik a Cartier tigris kollekcióját. A nagymacska formájú karkötőt, és brosst temérdek ónix, gyémánt, és smaragd díszíti.


De nem csak ettől a ténytől különleges a méregdrága ékszeregyüttes. A tigriseket a híres és hírhedt VIII Edward vásárolta szerelmének Wallis Simpsonnak száműzetésük idején. Szerelmük legendássá vált, hisz Edward a trónról mondott le, hogy el tudja venni feleségül az akkor már kétszer elvált fiatalasszonyt. A herceg halálát követő aukción vásárolta meg a tigriseket Andrew Lloyd Webber akkori párjának, Sarah Brightman-nak. Az apropót az Operaház fantomja című musical sikere adta. A világhírű musical főszerepét akkori feleségének írta, aki el is játszotta Christine szerepét. Sarah Brightman hosszú évek után most elárverezni kívánja a Cartier ékszereket. A bevételből az Andrew Lloyd Webber Alapítványnak is fognak adományozni.






Forráshttp://www.dailymail.co.uk/femail/article-2757641/Yours-1-5-million-The-stunning-tiger-jewellery-bought-Edward-VIII-Wallis-Simpson.html