Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ékszer hírek

Keskeny gyűrűk, az új divat

2015.02.01 23:05

A keskeny gyűrűk gyorsan utolérték népszerűségben a nagyobb darabokat és mára elérték, hogy kedveltebb darabok legyenek. Mivel az arany újra fontos téma az ékszerek és kiegészítők területén, így itt a keskenyebb gyűrűk már vezető szerepet töltenek be.

 



Keskeny gyűrűk, az új divat az idei évben.

 

Ha esetleg az elmúlt napokban a Pinterest-en (www.pinterest.com) jártatok, valószínűleg észrevettétek, hogy új divat hódit az ékszerbarátok körében.  Aki az oldalon a női divat, vagy a kedvelt kategóriák közé kattint, biztosra veheti, hogy találkozik a gyűrűk eme fajtáival. Kevés trend van, amely biztosan tartja magát, a keskeny gyűrűk ezek közé tartoznak manapság.

A formákról, fazonokról, viselésről lentebb találsz információkat.

 

Keskeny gyűrűk aranyból

 

Az utóbbi időben ezek a gyűrűk több ember szívébe belopták magukat. Elmondható, hogy a trend teljes ellentéte az utóbbi szezon slágerének, a vastagabb, feltűnőbb gyűrűk uralkodásának. Az ún. „Vélemény“, vagy „Kinyilatkoztatás“-ékszerek ebbe a csoportba tartoznak, így a keskeny gyűrűk egyfajta ellenvéleményként szolgálnak. Egy apró lázadó az ékszerdobozban található „Nagy Testvér“ ellen. És tudjátok mit, szerintem ezzel a megállapítással semmi gond nincs. Félreértés ne essék, a “Kinyilatkoztatás”-ékszerek nagyon szépek, de mindig ugyanaz a terjedelmes, fényes és színes hatás, valamint ezek a jellemzők egyszerre gyorsan unalmassá tehetik az ékszert. Ez természetesen egy személyes vélemény, de valószínűleg nem vagyok a véleményemmel egyedül. Biztos vagyok benne, hogy a filigrán, keskeny, kis ékszereket is kezelhetjük kinyilatkoztatásként. Egyfajta önmérsékletet is jelenthet, melynek törékenysége egyszerű és szerény benyomást kelt.

A keskeny gyűrűk gyorsan utolérték népszerűségben a nagyobb darabokat és mára elérték, hogy kedveltebb darabok legyenek. Mivel az arany újra fontos téma az ékszerek és kiegészítők területén, így itt a keskenyebb gyűrűk már vezető szerepet töltenek be. Egyesek észre se veszik, máris több darabot viselnek ujjaikon. Annak ellenére hogy az ékszer szimpla és egyszerű, mégiscsak “egy” gyűrű. Gyakran viszont egy apró műalkotás, mely gyűrűként is szépen ki van dolgozva.

 

A keskeny gyűrűk viselete

 

Természetesen a gyűrűt (vagy gyűrűket) elsősorban a gyűrűsujj alsó részén, tehát az ujj tövében érdemes hordani, de van egy másik mód is. Bármely meglepő, ez nem más, mint az ujj középső része. Elsőre szokatlannak hangozhat, de végül idővel érvényt szerezhet magának e furcsa viselési mód is. Mindenki, aki ezzel a szokatlan viselési móddal feltűnik, biztos lehet benne, hogy vonzzani fogja a tekinteteket. Maga a gyűrű, ha egyszerű formával rendelkezik és nem túlméretezett, egy kis odafigyeléssel is karbantartható.

Ha a gyűrűt az ujj középső részén szeretnénk viselni, érdemes ujjunkat újra leméretni. Az itt található videón megmutatjuk, hogyan is kell csinálni. Ha megvan, már semmi sem állhat az új gyűrű útjába.

A szezon legszebb színe és egyben legkedveltebb anyaga a sárgaarany. De természetesen nem muszáj ez irányban elindulni, egyéni ízlés szerint is választható az ékszer.

 

Néhány példát, melyek nekünk különösen tetszenek, az alábbiakban összegyűjtöttünk. Ezek a darabok nem feltétlen az aktuális trendet képviselik, hanem saját választásaink.


Forrás: www.schmuckladen.de (szerző: Susann Peltzer)