Ékszer készletünk cseréje folyamatban...
Új ékszereinkkel HAMAROSAN várunk benneteket!

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ékszer hírek

Milyen gyűrű illik hozzád?

2015.02.01 23:14

Milyen gyűrű illik hozzád? A feltűnő darabokat szereted? Vagy inkább az örök klasszikusra esküszöl? Bemutatunk pár érdekes, különleges gyűrűt...Te magadra ismersz?

 

Valójában hány gyűrűd van? Esetleg gyűjtő vagy, vagy folyamatosan a különlegességeket keresed? Vagy csak egy pár jól bevált gyűrű van a birtokodban? Teljesen mindegy, hogy melyik csoporthoz tartozol, a lényeg ugyanaz: minden hölgynek kell, hogy legalább 1 gyűrűje legyen. Legalább.
Lényeges, hogy az ékszer többet mutasson viselőjéből, mint amit első látásra gondolnánk. Durvábban fogalmazva, hogy mi látszik azon túl, hogy egy eljegyzési, karika, vagy egyéb gyűrűről beszélünk. Talán második benyomásra egy kicsivel több. Egy gyűrűnek magán kell viselnie tulajdonosa személyiségjegyeit, hogy mit szeret, mi a kedvenc színe, és ennél is többet. Röviden szólva: sok esetben meg kell mutatnia hogyan is működik a Nő. Romantikus, lázadó, esetleg szereti játszani a dráma királynőt?
Kíváncsiak vagytok, hogyan lehet osztályozni a gyűrűket? Vagy szívesen megtudnátok, milyen gyűrű passzol hozzátok? Ha többet szeretnétek megtudni, olvassatok tovább.

 

Statement-gyűrűk

 

Különösen erős egyéniségű, az átlagosnál jóval magabiztosabb hölgyek gyűrűi az ún. „Kinyilatkoztatás”-, vagy Statement-gyűrűk. Tulajdonságaik megmutatkoznak ékszereikben is, általában a legújabb trendeket követik mind színekben, mind formákban. Fontos, hogy az ékszer megmutassa viselője potenciálját, a legaktuálisabb trend alapján az alábbi gyűrűket javasolnánk e csoport képviselőinek:

 

    

 

Különleges gyűrűk 

 

A kreatív egyéniségek ékszergyűjteményében minden megtalálható, ami nem a mainstream vonalat képviseli. Színes, egyedi, és minden olyan egyéb jellemzővel megalkotott gyűrű helyet kaphat, mely kihangsúlyozza viselője személyes tulajdonságait. Olyan egyének, akik inkább keresnek tovább addig, amíg 100 százalékosan elégedettek lehetnek választásukkal. Fontosnak tartják bemutatni és betartani saját szabályaikat, miszerint másképp is lehet csinálni. Ezáltal nem engedik magukat saját stílusuktól, meggyőződésüktől eltántorítani. Erényük a megszokottól való különbözőség, törekednek arra, hogy gyűrűik lehetőség szerint teljesen mások legyenek az átlagostól. Kinézetben, a felhasznált anyagokban, megmunkálásban. Például: egy ezüstgyűrű helyett szívesebben hordanak egy masszív pecsétgyűrűt, egyedi kerámiagyűrűt, vagy akár egy tarka acryl gyűrűt. Nem azért, hogy egy trendnek megfeleljen, hanem azért, mert viselőjének így tetszik.

 

   

 

Lázadó és vad stílusú gyűrűk

 

Intenzív, magas hőfokon élő egyének kedvenc ékszerei a lázadó és vad stílusú gyűrűk. Szeretik az új dolgokat, de ez nem jelenti azt, hogy minden új trendet kipróbálnak. Bátorságuk, önbizalmuk nagy, szívesen megtesznek olyan dolgokat is, melyeket más emberek, az előbb említett tulajdonságok esetleges hiányában nem tesznek. Szívesen hordanak olyan darabokat, melyek másnak esetleg már nem túl konvencionálisak. Tehát akár lehet klasszikus fazon is egy kicsit vadabb formában. A fontos, hogy legyen feltűnő, mely feltűnőbb jelenséggé teszi viselőjét is. Ez által a középpontban érezheti magát. Ez az igény fennáll magára a gyűrűre is. Például: egy rocker stílusban készült gyűrű masszív elemekből, füstös kövekkel az egyik legkedveltebb fajtája ezen az ékszereknek. 

 

    

 

Feminim hatású gyűrűk

 

Jellemzően a pozitív beállítottságú emberek kedvenc ékszerei a feminim hatású gyűrűk. Ők azok, akik jól átlátják a dolgokat, különösen jó rálátásuk van a részletekre. Karakterük egyik fő jellemzője a bohóság, játékosság, de egyben vezéregyéniségek némi naiv (kislányos) bájjal megfűszerezve. Tartózkodnak a giccstől, de nagyon szeretik a szív, virág, valamint a hurok mintákat is a gyűrűiken. A lényeg itt is az elegancia, leginkább kedvelt darabjaik a köves gyűrűk, ahol a kő egy „héjban” van bedolgozva és nem türemkedik ki túlságosan az ékszerből. Ezen kívül kedvelik a szív alakban, apró kövekkel kirakott darabokat, melyek egyfajta színes mozaik benyomását keltik.


    

 

Elegáns és „sikkes” gyűrűk

 

Az elegáns vonalvezetés képviselőinek is természetesen „megengedett” a klasszikus forma, de ők jobban igénylik, ha öltözködésükhöz hasonlóan az ékszereik is kirívóbbak. Szívesen megmutatják mijük van, valamint ízlésvilágukat nagyban befolyásolhatják az aktuális trendek. A lényeg az, hogy minél elegánsabb vonala legyen a gyűrűnek. Ékszereik általában gyönggyel, drágakővel, különösen finom megmunkálással készülnek. Az ilyen egyéneknek fontos, hogy öltözékük és ékszereik passzoljanak egymáshoz, vagy harmonizáljanak egymással. Színpalettájuk a klasszikus pasztellszínektől az erősebb kiegészítőszínekig terjednek. A túlzott színességtől viszont tartózkodnak. Ebben a csoportban is többen szembemennek a trenddel, és nem az aktuális divatszíneket viselik, hanem megmaradnak a jól bevált korábbi választásuknál. 

 

    

 

Klasszikus fazonok

 

Talán a legelterjedtebb, legnépszerűbb fajtája a gyűrűknek a klasszikus fazonok. E fazon kedvelőinek a „stílus”-szó nem idegen, és igyekeznek a „minden nap valami új” felfogást követni. Tehát ebből a szempontból ők hagyománytisztelőbb egyéniségek. Nem vadásszák az új trendeket, szívesebben jelenítik meg magukat a klasszikus értékek tisztelőiként az ékszer és ruhadivatban. Amennyiben mégis teret engednek új hatásoknak, ezt általában a színekben fejezik ki. Megtartják a klasszikus formát, elsősorban aranyból, vagy ezüstből készült ékszert vesznek és preferálják a köves gyűrűket. Elutasítják viszont a túlzó arányokat, szolid ízlésüknek megfelelő hagyományos darabot választanak. 

 

    

 

 

 

Forrás: www.schmuckladen.de (szerző: Susann Peltzer)