Ékszer készletünk cseréje folyamatban...
Új ékszereinkkel HAMAROSAN várunk benneteket!

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ékszer hírek

Női blúzokhoz passzoló ékszerek

2015.02.01 23:21

Kezdjük is rögtön egy kérdéssel: mikor viseltetek egy szép, kecses, fehér blúzt? Nem probléma, ha már nem emlékeztek. A legtöbb hölgynek egynél, vagy pár régi darabnál nem is lóg több a szekrényében, ráadásul ezeket is ritkán használja. Gyorsan kopnak, túl merevek és sokak számára egyszerűen unalmassá válnak pár viselet után. Egyszerűen szólva sokan nem érzik magukat önmaguknak benne. Hogy egy kicsit feldobd blúzos megjelenésed, a következő ékszereket javasoljuk.

 

  

 

Ékszerek fehér blúzhoz

 

Csak egy fehér blúz? Többen döntenek amellett, hogy ruhadarabjuk keményebb stílusát ékszereikben is megjelenítik abból a célból, hogy tökéletességüket ilyen módon is prezentálják. Néha ez sikerül is, de nem minden esetben. Természetesen konzekvensek is maradhatunk abban, hogy megfelelő kontrasztot állítsunk.

 

    

 

Ékszerek férfias szabású ingekhez/blúzokhoz

 

Egy férfias szabású ing mindenképpen praktikus tud lenni, még hölgyeknek is. Rendkívül könnyen felvehető, kényelmes és kellemes benyomást kelt. Az alábbi ékszereket javasolnánk az ilyen jellegű ingekhez:

 

    

 

Vintage (retro) megjelenés

 

Mivel a retro szinte mindig divat, akárcsak az ékszerekben, így ezzel nem lövünk mellé. Lehet a blúz egyszerű, de nem probléma ha például virágmintás.

 

    

 

Végezetül egy fontos tanács: látszódjon az ékszer minél inkább, ne vesszen el a blúz alatt, valamint a színválasztás is legyen harmonikus a ruhadarabbal. Ne a blúz adja meg az alaphangot, hanem az ékszer.

 

Forrás: www.schmuckladen.de (szerző: Susann Peltzer)