Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ékszer hírek

Midi-gyűrűk, az új ékszerdivat

2015.02.01 23:46

Elképzelhető, hogy néhányan már hallottatok róla, viszont sokaknak ismeretlenek lehetnek a midi-gyűrűk. Legjobban úgy lehetne beazonosítani ezeket az ékszereket, hogy nem az ujj tövében, hanem feljebb, a középső bütyök, vagy még feljebb, a köröm tövében hordják.



Elsőre furcsának tűnhet, de egyre elterjedtebb az ilyenféle viselési mód is. Sokak számára egy darab gyűrű viselése gyorsan unalmassá válhat. Nekik javasolható, hogy kezdjenek el midi-gyűrűket viselni, melyek „vándorolhatnak” az ujjakon.

Midi-gyűrűk szinte minden gyűrűtípusban elérhetőek az ékszerpiacon, ismertetőjegyük, hogy vékonyabbak és az ujj középső, illetve felső részén hordhatóak. Viszont természetesen nem használhatóak eljegyzési, vagy más egyéb kapcsolatot jelképező gyűrűként. Tehát csak önmagukban használatosak. Viszont kiegészítő gyűrűként is kiváló választás, hiszen nagy mértékben feljavítja a hatást és egyedivé teszi más ékszerrel együtt történő viseletét.

Legtöbb esetben az ilyen gyűrűk egyedi megmunkálás, illetve egyéb díszítések nélkül készülnek. Keskeny formájukból részletek sem nagyon vehetőek ki. Általában a filigrán formába egy meghatározott jelkép (pl.: fekvő nyolcas) kerül megmunkálásra, esetleg egy kisebb kő. Tehát nagyon egyszerű ékszerként lehet elképzelni az ilyen gyűrűket. Egészen más formájú gyűrűkkel is szívesen hordják együtt őket. Vannak viszont olyan midi-gyűrűk is, melyeket rendhagyó módon alakítanak ki, nagyobb szimbólumokkal, mint egyfajta művészi Statement-gyűrű.

 

 

Hogyan kombináljuk a Midi-gyűrűket?

 

Igazából nincsenek kőbe vésett szabályok, rendkívül egyszerűen lehet más gyűrűkkel is együtt viselni. A keskeny Midi-gyűrűket vagy más, ujj tövében hordott „normál” gyűrűvel, vagy több Midi-gyűrűvel együtt is lehet hordani. Természetesen úgy is lehetséges, ha már korábban kialakított stílusod szeretnéd feldobni vele.

Olyan ismert hölgyek, mint Rihanna, vagy Heidi Klum is szívesen reprezentálják, mennyire szeretik ezt a trendet. Megjelenésük alkalmával erősen igazolják azt is, hogy milyen sokféleképpen kombinálhatóak a gyűrűk. Többen egységesen midi-gyűrűket viselnek, egy egészen különleges dizájnt kialakítva maguknak, mely tökéletesen manikűrözött körmökkel valóban egyedi hatást nyújt. Még inkább fel lehet dobni a látványt arany körömdíszekkel is. Nagyon kedvelt megjelenés még pasztellszínű körmök Midi-gyűrűkkel történő kombinációja is. Ha az ujjad, köszönhetően a gyűrűknek már erősen nézőpontba került, a többi ékszert már nem szükséges hivalkodóan megmutatni. Választható hozzá még egy nyaklánc is, a fontos az, hogy a lánc alaptónusa passzoljon a gyűrűéhez. Ez mindenképen jó a szemnek is.

 

 

Midi-gyűrűk egyénre szabva

 

Ha nem találjátok meg a hozzátok illő midi-gyűrűt, ne essetek kétségbe. Végsősorban normál gyűrűk is tudnak midi-gyűrűként funkcionálni, a lényeg, hogy a megszokottnál 1-2 számmal kisebb darabot válasszatok. A hozzá illő színekkel már kicsit kreatívabban bánhat az ember. A legtöbb midi-gyűrű klasszikus arany, illetve ezüstszínben kapható. Vásárolj egy ilyen gyűrűt kedvező áron, lakkozd ki körmeid egy trendi színnel és már kész is.

 

 

 

Forrás: www.schmuckladen.de (szerző: Susann Peltzer)