Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ékszer hírek

Láncok szívmedállal - szimbolikus ékszerek

2015.02.03 22:15

A szívmedál nem csak szerelmesek számára ötletes ajándék. Noha a szív a szerelem jelképe, de egyúttal dekoratív célt is szolgál az ékszerbarátok számára. A forma kellemes, és remekül passzol a mélyebb kivágású ruhákhoz is. Egy szívmedál lánccal kiváló ajándék tud lenni azok számára is, akik éppen nem szerelmesek. Sőt, akár saját magunknak is nagy örömet okozhatunk viselésével. Az ilyen láncok univerzálisan hordhatóak, és szinte minden alkalomhoz illenek. Számos viselethez problémamentesen passzolnak. És ami talán a legfontosabb: a szívmedálok lánccal kortalan klasszikusok.

 

Szív medálok  

 

A szív, mint jelkép.


A szív, mindenekelőtt a szeretet szimbóluma. A medál ilyen formában rendkívül kedvelt ajándék szerelmesek között, de használható esküvők, évfordulók és születésnapok alkalmával is. Az ékszer ajándékozásával garantált az öröm. Talán az egyik legemlékezetesebb ajándék, amit egy szeretett ember számára adhatunk.

A szívmedál talán az egyik legtöbb féle fajtában kapható modell. Készülhet tisztán aranyból, vagy ezüstből is. Többféle díszítéssel is kaphatóak, de léteznek gravírozható, valamint törhető medálok is. Rendkívül szép a drágakövekből kirakott szív medál is, mindenki ízlése szerint válogathat a különböző modellek között.

Szív medálok