Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ékszer hírek

Roségold ékszerek

2015.04.09 13:30

Mostanában mindenhol téma a roségold. A már régóta népszerű és kedvelt aranyszín az ékszerpiac szinte minden területén felbukkan. Az újdonság erejével hathat viszont az a tény, miszerint nemcsak a hölgyek körében, hanem az uraknál is egyre nagyobb teret hódít a vörösarany.

 

 

 

Roségold ékszerek

 

Mostanában mindenhol téma a roségold. A már régóta népszerű és kedvelt aranyszín az ékszerpiac szinte minden területén felbukkan. Az újdonság erejével hathat viszont az a tény, miszerint nemcsak a hölgyek körében, hanem az uraknál is egyre nagyobb teret hódít a vörösarany. Jól olvastátok, egyre több ékszer és kiegészítő kapható vörösarany színben az urak részére, mely valódi trenddé nőtte ki magát.

 

Roségold ékszerek Hölgyeknek

A hölgyek körében folyamatosan kedvelt szín a roségold, hiszen elegáns és visszafogott benyomásával kihangsúlyozza a nőiességet.  A különböző ékszerek a romantikustól a nőiesig, az extrovertálttól a romantikusig terjednek. Megfelelően kombinálva valódi egyéniségnek érezhetjük magunkat a vörösarany ékszerek viseletével.

 

  

 

 

Roségold ékszerek Uraknak

Tisztelt Uraim, el se hinnék, de Önöknek is szabad ékszereket és kiegészítőket roségold színben viselni. Természetesen illik valami markáns darabot választani, természetesen mindenkinek a vérmérsékletének, attitűdjének megfelelően. Ezeknél a daraboknál is többféle színkombináció lehetséges, mely a roségoldnak egy egészen újfajta megjelenést kölcsönöz. Visszafogott melegségével, könnyű hordhatóságával egy különösen szép stílust ad az uraknak. Akárcsak olyan markánsabb színekkel, mint a kék vagy az ezüst. Mind a téli, mind a nyári időszakban viselhető, a melegebb szezonban különösen izgalmas hatása van szépen lebarnult bőrön. Roségold karórák is kaphatóak sportos, klasszikus és modern fazonban (pl.: Jacques Lemans).

 

  

 

 

Ékszerek és kiegészítők esküvőkre

Egy esküvőre nem lehet eléggé ünnepélyesen felöltözni. A hatás fokozható a legszebb ékszereinkkel. Új aspektust, egészen egyedi frissességet hoz ezen a területen a roségold ékszerek használata. Az ékszerek tervezése lehetővé teszi, hogy nemcsak az ünnepi alkalmakkor, de a mindennapokban is nagyon divatos viselet legyen a vörösarany. Például a fülbevalók rendkívül elegánsak az esküvőkön, de a hétköznapokban is megállják a helyüket. Ugyanez igaz a karkötőkre is, ahol például egy kőberakás különösen izgalmas és ünnepélyes hatást kelt. Népszerűek a „bicolor”, vagy „tricolor” gyűrűk is.