Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ékszer hírek

8 millió forintos toll

2015.03.30 10:23

8 milliós tollat készített a Porsche Design

 


A Porsche Design bemutatta legújabb, erősen limitált szériás tollát. A P’3135-ös nevet viselő írószer megvásárlásáról mindenki okkal álmodozhat: ki ne szeretne olyan anyagi helyzetben lenni, hogy 8 millió forintos tollat engedhessen meg magának?

Az újdonság különlegesség nem csak árcédulájában rejlik.

A tollkedvelők egyik legexkluzívabb íróeszköze egyetlen darabból készül, teljes egészében 14 karátos aranyból. A tollhegy erre is rátesz egy lapáttal: 18 karátos aranyból készül, tovább hangsúlyozva az eszköz „esztétikus eleganciáját”.

Ha már arany, legyen az igazán: még a töltőtoll mechanizmusát magában foglaló tengely is 14-karátos aranyozást kapott.

 

A világon mindössze 11 szerencsés birtokolhatja a különleges tollat, amelyért adózás után nálunk hozzávetőlegesen 8,3 millió forintot kell adni. Néhány olajban gazdag országban csak megkönnyebbülve sóhajtanak a sejkek: végre megvan az ajándék, amelyet fiúk iskolakezdésére vásárolnak. Egyébként befektetési oldalról valószínűleg sokkal jobban megéri a limitált töltőtoll, mint bármilyen négykerekű, de akkor is nehéz elkerülni a tényt, hogy az árából egészen kiváló használt Porsche Boxstert, vagy éppen egy vadonatúj, csúcsra szerelt Mazda MX-5-öt is vehetnénk.




forrás: http://mno.hu/autopult/8-millios-tollat-keszitett-a-porsche-design-1279322