KARÁCSONYI AKCIÓ: Minden ékszerünk akciós áron + INGYENES SZÁLLÍTÁS egész hónapban a DECEMBER kuponkóddal! • Várható kiszállítás: 2023.12.13.

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ékszer hírek

A világ 10 legdrágább ékszermárkája

2015.05.04 12:31

Egy sztár megjelenésében nemcsak a híres tervezők ruháit kell figyelni, hanem a méregdrága ékszerek is ugyanolyan fontosak.

 

 Egy sztár megjelenésében nemcsak a híres tervezők ruháit kell figyelni, hanem a méregdrága ékszerek is ugyanolyan fontosak. Csillogó-villogó gyémántok, zafírok, vagy éppen ritka ékszerek – szinte mindegy, a lényeg a presztízs és a reklám. Ezeknek a luxusmárkáknak az ékszereiről legtöbben egyelőre még csak álmodhatunk. de azért érdemes tisztában lenni az élen járó ékszergyártókkal!


10. Graff

Ha kiváló minőségű gyémánt, akkor Graff! A márka 1960-ban indult útjára Londonban, nevét alapítójáról kapta. Minden egyes gyémánt külön-külön lézerrel gravírozott, és egyéni követési számmal rendelkezik (persze ügyelnek rá, hogy ez ne látszódjon szabad szemmel).


   9. Bvlgari

A furcsa nevű márka elsősorban órákat, napszemüvegeket, ékszereket, parfümöket db a piacra, de igen széles termékskálával rendelkezik. Már a kezdetek óta arra erősít, hogy a Hollywoodi filmcsillagok kedvenc luxusmárkája legyen, és a sikerét tekintve ez így is van, mind a mai napig. Igazi titka a sokféleségben rejlik.


   8. Van Cleef and Arpels

A francia márka az úgynevezett „Mystery Setting” technikával dolgozik, amely maximális ragyogást és telítettséget biztosít a drágaköveknek. A rendkívül modern technikai berendezések segítenek abban, hogy minden egyes kincsüket elképesztő pontossággal készítsék el.


    7. Buccellati

Az olasz Buccellati hírnevét elsősorban gyönyörű arany- és ezüst textúráinak köszönheti. A kidolgozottság, a hihetetlenül pontos tervezettség miatt persze ez is méregdrága márka, de mindenképpen időtálló darabokat kínálnak.


   6. Mikimoto

A japán luxusmárka leginkább gyöngyök tekintetében kiemelkedő, drágaköveket kevésbé használnak. Így kevésbé hivalkodóak a temérdek gyémánttal szemben, titkuk leginkább a kifinomultságában rejlik. Persze hová lenne a varázs, ha olykor nem csempésznének egy kis extrém csavart is a kollekcióikba?


   5. Cartier

A Cartier a valaha volt leginnovatívabb ékszermárkák egyike. Párducos dizájnjukat is modernizálták, átalakították, hogy megfeleljen a 21. század ízlésvilágának. Merész, mégis nőies és elegáns ékszereket és órákat kínálnak, de nem restek egyedi megrendelésre is készíteni, ha a vevő úgy kívánja.


    4. Harry Winston

Nem véletlenül került fel a legdrágább ékszermárkákra a gyémántjairól ismert Harry Winston. Szinte minden egyes ékszerük egyedi, tűpontossággal kidolgozott remekmű. Igaz, hogy hosszú időt vesz igénybe az elkészítésük, ám az eredmény mindig lélegzetelállító. Az biztos, hogy néhány nő megveszne értük!


   
3. Tiffany & Co.

Talán be sem kell mutatni minden lány álmát, a Tiffany & Co. ékszereit. Hisz ki ne vágyna arra, hogy egy meseszép Tiffany gyűrűvel kérjék meg a kezét, vagy egy csodás karperec virítson a csuklóján? A márka egyszerű, mégis elegáns darabokra törekszik, és bátran kijelenthetjük, hogy minden ízében nőies. A klasszikus darabok mellett persze manapság extrémebb darabokat is kínálnak.


   
2. Piaget

Szintén óramárkaként indult a Piaget is, majd finom kidolgozású ékszerekkel bővítették a piacot. Már a márka rózsás logójának kidolgozása is hosszú folyamat volt, de tükrözi céljaikat: elegancia és kifinomultság, a régi idők bájával karöltve.


   1. Chopard

Eredetileg svájci luxusóráikkal váltak világhírűvé, majd fokozatosan átvették az uralmat más területeken is. Titkuk, hogy általában 18 karátos arannyal dolgoznak, és persze rendkívül jó minőségű drágakövekkel. Kiegészítőik minden egyes eleme maximális precizitással készül, a legapróbb részletre is odafigyelnek. Így ezek a darabok nem csupán gyönyörűek, de igazán ritkák is.   

forrás: http://www.stylemagazin.hu/hir/A-vilag-10-legdragabb-ekszermarkaja/12984/divat-es-stilus/en/divathirek/ora-es-ekszer/?&article_page=1