Ékszer készletünk cseréje folyamatban...
Új ékszereinkkel HAMAROSAN várunk benneteket!

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ékszer hírek

A világ legdrágább parfümje

2015.02.01 20:05

Két darab érkezett pestre a világ legdrágább parfümjének limitált kiadásából.



A luxusmárkák előszeretettel készítenek limitált sorozatokat.

A gond, hogy a hazai piac mérete - a gyártó sem küld ide az 50/100 darabos szériából, de az üzletnek se feltétlenül éri meg komoly vevő nélkül berendelni egy-egy ilyen darabot - miatt ezek nagyon ritkán jutnak el hozzánk, ezért bizony sokszor Bécsig kell utazni az Andrássy úton katalógusban kiválasztott termékért.

A kivétel erősíti a szabályt alapon viszont, ha a világ legdrágább parfümmárkájának jubileumi 500-500 darabos (női és férfi) sorozatából szeretnénk egyet-egyet, akkor akár szerencsénk is lehet.

Már ha elég gyorsak vagyunk, mert az Opera mellett található Madison Perfumery üzletébe alig egy hónappal a bejelentés után megérkezett belőle egy férfi és egy női üveg. Ezek érdekesség, hogy a világ legdrágább parfümjének, a Clive Christian No1. for Men/Women 15 évvel ezelőtti bemutatkozása alkalmából dobták piacra, de a megszokottól eltérően a parfüm nem csupán különleges üveget kapott, hanem az illat is különbözik az eredeti változattól. Ez utóbbiról sokat elárul, hogy az uraknak szánt darabok a Woody Oriental, míg a hölgyek számára készültek a Floral Oriental alcímmel futnak.

 

 

Az eredeti Pure Perfume 30 milliliteres kiszerelésben nálunk is rendelhető 1 millió 320 ezer forintért, a „mezei” Perfume Spray ehhez képest nem csak azonnal elvihető, de mindössze 244 200 forint. Na, egészen pontosan ebből készült a Clive Christian Limited Edition 15th Anniversary Edition No1. Men/Women Perfume Spray, amelyből 50 milliliter 468 700 forint az Andrássy úton.

Clive Christien egyébként nagyon szereti a különleges kiadásokat, közel 10 éve mutatta be az 5 karátos gyémánttal „díszített” változatot, míg tavaly II. Erzsébet tiszteletére adtak ki egy kisebb, szintén ötszázas sorozatot.

 




forrás: http://burzsuj.blog.hu/2014/07/20/ket_darab_erkezett_pestre_a_vilag_legdragabb_parfumjenek_limitalt_kiadasabol