Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ékszer hírek

Királylány ékszerek

2015.02.01 20:10

Mesebeli királylányok által ihletett ékszerek. 

 


Modernkori hercegnők figyelem! A Harrods és a Disney együttműködésén felbuzdulva az ékszermester Chopard szintén kiadott egy mesebeli királylányok által ihletett kollekciót, melynek tagjai talán még a divattervezők ruhakölteményeit is felülmúlják.

Csillognak és villognak, szemet gyönyörködtetnek és vásárlásra csábítanak. Ha az ékszer öltöztetni tudna, ezek mellett a darabok mellett nem lenne szükség egy szál ruhára sem. A Disney-vel közös összefogás nem újdonság a Chopard életében. Ezúttal az alábbi apró drágaságokkal célozzák meg a nők szívét, és találják el férjeik pénztárcáját.

A szerencsés ékszertulajdonosok egyike Hamupipőke, aki tengerkék aquamarinból és igazgyöngyből készült, tündérmesébe illő fülbevalót kapott. Listánk kedvenc darabja azonban egyértelműen Hófehérke csecsebecséje, az ezernyi ékkővel díszített almagyűrű, melynek láttán mi sem tudnánk ellenállni a gonosz boszorkány által a felkínált, ennivaló ajándéknak.

 

 

A szépséges Belle egy igazán királynői ékszer gazdája lett.  Kékes-lilás színekben pompázó, csipkeszerű ékszergallérja valószínűleg még zordszívű Szörnyetege lelkét is megszelídíti. Míg Mulán kincse a rózsaszín különböző árnyalatait felvonultató, rubinokkal és zafírokkal kirakott, egzotikus s kissé misztikus bross.

 

 

Tiana díszét az a bizonyos mesejelenet inspirálta, amikor a királyfival béka alakban lebegnek a virágokon. Így akárhányszor rápillant majd nyakláncára, minden bizonnyal ez a romantikus idill fog róla eszébe jutni. A legkülönlegesebbre Aranyhaj ékszere sikerült. A hosszan lógó, arany-rózsaszín fémlánc a szőkeség jellegzetes hajzuhatagára emlékeztet.

 

 

Idén karácsonykor el lesznek tehát kényeztetve a Disney hercegnők, hiszen nem mindenki mondhatja el magáról, hogy ruháját egy neves kreátor, ékszerét pedig a Chopard tervezte. Ilyen darabokkal feldíszítve nem is csoda, ha rátalálnak álmaik hercegére.

 

 

forrás: http://divat.hu/cikk/Kiralylanyok_kincsestara/4329