Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ékszer hírek

Minimalista ékszerek

2015.06.25 15:26

A nyár egyik ékszertrendje idén a minimalista stílus.


A nyár egyik ékszertrendje idén a minimalista stílus. Annak ellenére, hogy a Statement-ékszerek továbbra is nagy szeletet haraptak ki az ékszerpiac tortájából, kijelenthető, hogy a visszafogott, könnyed kialakítású ékszerdaraboknak továbbra is megvan a közönségük. Azoknak, akiknek nem állnak jól a nagyobb darabok, vagy egész egyszerűen csúnyának tartják a túlságosan „kitüremkedő” ékszereket, nekik ez mindenképpen egy jó hír.

A „minimalista” szó a lehető legjobban leírja, hogy miről is beszélünk pontosan. Egyik legjobb példája a Bling Bing és egyéb díszítések nélküli finom, vékony, könnyed gyűrű. Általában az ilyen ékszerekre az egyenes vonalak, a szögletesség jellemző, de nem kizárt a légies, lekerekített forma sem. Nemcsak a gyűrűkre, hanem a fülbevalókra és nyakláncokra is jellemző a minimalizmus.

Az ilyen ékszerek kombinálásánál csak a képzeletünk szabhat határt, ugyanis nagyon sokrétűen kombinálhatóak. Akár magában, de több más stílussal együtt is bátran viselhetőek: Mutatós, ha több apró filigrán gyűrűt viselünk együtt (Ringparty-viselet) de szintén divatos, ha több vékony és merev karkötő, vagy reif van csuklónkon.

   




Forrás: www.schmuckladen.de (szerző: Susann Peltzer)

 

 


Minimalista ékszerek az AranyDiszkont kínálatából: