Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ékszer hírek

Állatmotívumos ékszerek

2015.07.07 13:32

Rengeteg rajongója van az állatmotívumos ékszereknek, melyek többféle stílusban és kialakítással is megtalálhatóak az ékszerüzletek polcain.

Baglyos és fecskés ékszerek

Általánosan elmondható, hogy egy ékszerrel bárki megmutathatja saját stílusát, vagy az ékszer viseletével éppen aktuális hangulatát is kifejezheti a világ felé. Rengeteg rajongója van az állatmotívumos ékszereknek, melyek többféle stílusban és kialakítással is megtalálhatóak az ékszerüzletek polcain. Egy állatos medállal sok mindent kifejezhetünk, legyen az akár a kedvencünk, vagy csak egy szeretett állatfaj. Kifejezhetjük a szeretetünket, vagy szimpátiánkat az állatvédelemmel, vagy egész egyszerűen állatbarát természetünket is.

Egy igazi trend manapság a bagoly, mely aranyos formájával, nagy szemeivel sokakat elvarázsol. Lehet az szimpla dekoratív kiegészítő, ékszer, vagy bármi más, a bagoly mindig örök kedvenc lesz. Kiegészítők és ékszerek többféle stílusban készülnek. Kezdve a sterling ezüstnél, folytatva a színek felhasználásával, vagy a képregényszerű formákon át, ezernyi fajtával találkozhatunk. A kellőképpen fiatalos és játékos hozzáállású egyéneknek telitalálat egy színes baglyos gyűrű vagy egy fülbevaló. Természetesen itt is javasolt a túlzásra való figyelem, illetve a túlzások lehetőség szerinti elkerülése, mert a túl sok színes ékszer viselete taszító hatású is lehet. A fiatalabbak számára az ezüst baglyos ékszereket javasolnánk, melyek kombinálásával még trendibbek lehetnek.  

 

A baglyos ékszerek és kiegészítők mellett nagy érdeklődés övezi a fecskés motívumú ékszereket, melyek közül természetesen az arany medál a legnépszerűbb. Több vélemény is létezik a szimbólum jelentéséről, de sok ember számára a fecske a szabadság és remény jelképe, ezért sokan választják nemcsak ékszerként, hanem például tetoválásra, vagy pólómintának. A fecske egy nagyon szép, elegáns motívum, melyet kombinálni is egyszerű.

Forrás: www.schmuckladen.de (szerző: Susann Peltzer)


Állatmotívumos ékszerek az AranyDiszkont kínálatából: