Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

A RÉGINEK MENNIE KELLETT...MOST HELYET CSINÁLUNK AZ ÚJNAK! :) HAMAROSAN LÁTNI FOGJÁTOK, VÁRUNK VISSZA BENNETEKET!

Vevőszolgálat: +36302066206 | info@aranydiszkont.hu

Ékszer hírek

Ékszertervező hírességek

2015.07.27 10:48

Egy illat megálmodása már nem nagy feladat kedvenc sztárjaink számára, sőt egy-egy neves márkával való kollaboráció sem újdonság számukra, azonban egy igazán sikeres ékszerkollekció vagy márka megalkotása már nekik is feladja a leckét. Persze ettől ők nem riadnak vissza és egyre több cebritás tervez stílusát tükröző kiegészítőket. Most összegyűjtöttünk pár, a legnagyobb hírességek nevével fémjelzett ékszerkollekciót.

 

Angelina Jolie jótékonysági célra tervezett ékszereket, Nicole Richiet márkájával már a legsikeresebb üzletasszonyok között tartják számon, a Cindy Crawford nevével fémjelzett kiegészítők pedig hatalmas bevételt könyvelhetnek el. Legújabb cikkünkben pár ékszertervezésben is jeleskedő hírességet gyűjtöttünk össze.

 

Egy illat megálmodása már nem nagy feladat kedvenc sztárjaink számára, sőt egy-egy neves márkával való kollaboráció sem újdonság számukra, azonban egy igazán sikeres ékszerkollekció vagy márka megalkotása már nekik is feladja a leckét. Persze ettől ők nem riadnak vissza és egyre több cebritás tervez stílusát tükröző kiegészítőket. Most összegyűjtöttünk pár, a legnagyobb hírességek nevével fémjelzett ékszerkollekciót.



Nicole Richie – House of Harlow 1960

Nicole Richie egyértelműen a legsikeesebb vállalkozást tudhatja magáénak az ékszertervező sztárok sorából. A 2007-ben indult House of Harlow évek óta hatalmas nyereséget könyvelhet el és még a legnagyobb sztárok is rajonganak az egykori reality-sztár kollekcióiért, sőt a sztár divatérzékenységét 2010-ben még a Glamour is az “Év üzletasszonya” címmel jutalmazta. Nicole ékszeiben a bohém sikk találkozik a ’60-as évek glamourjával, így egy maxiruhás nyári szettel ugyanolyan mesésen mutatnak, mint egy elegáns koktélruhával.

 

 

Heidi Klum – Wildlife

A német szupermodell kiváló üzletasszony, hiszen a “Project Runway” elnevezésű reality is az ő tulajdonában van, sőt számos ismert márkával is kollaborált. Heidi Klum “Wildlife” fantázianévre keresztelt kollekciójának ékszerei és órái minden szezonban az aktuális vezető trendekhez alkalmazkodva újulnak meg, így hol neonos árnyalatú darabokat dob piacra, hol pedig egészen visszafogott, elegáns ékszerekkel jelentkezik.




 

Khloe, Kourtney és Kim Kardashian – Kardashian Kollection

Igen a Kardashian lányok mindenhol jelen vannak, így számunkra is meglepő lenne, ha épp az ékszertervezésben nem jeleskednének. Khloe, Kourntney és Kim a Virgins Saints & Angels felkérésére álmodták meg saját ékszerkollekciójukat, ami egyszerre merít ihletet a lányok örmény gyökereiből és az aktuális trendekből.

 




Angelina Jolie – Style of by Jolie

A legtöbb híresség természetesen bevételinek növelésének céljából hozza létre saját ékszer-cipő vagy éppen ruhakollekcióját. ám Angelina Jolie-ról mindenki tudja, hogy szívügye a jótékonykodás, így ő ékszerkollekcióját is ennek jegyében álmodta meg. A színésznő Robert Procop elismert Beverly Hills-i ékszerésszel karöltve álmodta meg smaragddal és más drágakövekkel díszített ékszereit, amelyek bevételeinek egy részével egy gyermekalapítványt támogattak.



 

Ivanka Trump – Ivanka Trump Jewelry

A Trump családban nem Ivanka az első aki ékszertervezésbe fogott, hiszen Donald Trump felesége, Melanie is saját ékszerkollekcióval büszkélkedhet, talán ezt irigyelte meg Ivanka is. Az örökösnő kreációin a modern elegancia keveredik a klasszikus formákkal, melynek mindegyike gyémántból és platinából készül. Ivanka kollekcióiban gyűrűk, nyakláncok és fülbevalók is fellelhetőek, sőt ezeket maga Donald Trump által megálmodott mandzsettagombok, karkötők és láncok egészítenek ki a férfifronton.



 

Cindy Crawford – One Kiss by Cindy Crawford

Cindy Crawford a J.C. Penney-vel együttműködésben készült kollekciója 2010-ben indult és a darabok hamar a legjobban keresett hírességek nevével fémjelzett ékszerek lettek. A megfizethető One Kiss vonal kreációi ezüstből és aranyból készülnek, a kellő csillogást pedig a kristályos berakásoktól kapják meg. Visszafogott, elegáns darabok , amik a legegyszerűbb szetteket is tökéletesen kiegészítik.



 

Molly Sims – Grace

A modell, színésznő Molly Sims több ízben tervezett már ékszereket és sikerein felbuzdulva hamar saját kollekcióit indított. Molly ékszerein a klasszikus, old- Hollywood-i glamour, Audrey Hepburn időtlen stílusa találkozik a nagyvárosi, trendkövető nő, mint Sarah Jessica Parker bohémságával.

 

 



forrás: http://www.fashionfave.com/ekszertervezo-hiressegek